Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire veszitek magatokra...

Ti mennyire veszitek magatokra, ha elfelejtik a szülinapotokat?

Figyelt kérdés
Ma van a születésnapom, szerintem párom úgy elfelejtette, mint a huzat. Azon, hogy nem akar meglepni semmivel, már nem is csodálkozom (minden kocsira megy), de hogy szóban se köszönt fel! Felkelek reggel, és már morog nekem, hogy mit keres a kávékiöntő a mosogatóban, és fél óráig b**zogat. Nem, biztos, hogy nem akar meglepni. Ismerem. Komolyan piszkált, most meg alszik. Aki meg akar lepni, nem így néz ki. Most szóljak neki, hogy kapja be, legalább születésnapomon normális lehetne, vagy várjak estig? Vagy menjek el otthonról (van egy picikénk), picikénkkel anyámhoz? Így egyszerűen nem tudok itthon lenni.

2014. júl. 1. 10:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
40%
Én sose vettem volna a szívemre, de az édesanyámnak mindig vittem virágot, megköszönni, hogy a világra hozott, tulajdonképpen őt kell köszönteni.
2014. júl. 1. 11:56
 22/37 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem a túlzott hormonzavartól most mindent felnagyítasz.
2014. júl. 1. 12:01
 23/37 anonim ***** válasza:
91%

Boldog Szülinapot!

Engem nem érint meg annyira, mivel én sem ünneplem a saját szülinapom, az csak egy nap a számomra...szüleim testvéreim szülinapját sem szoktam nagyon fejben tartani, tesómékét tudom mondjuk, de szüleimét nem...nálunk elég feszült a családi viszony a válás miatt szóval olyan "inkább ne vigyük bele az érzelmeket a dolgokba" érzés...de ha lenne párom (jelenleg nincs) neki számon tartanám a szülinap-, névnapot is, mert tudom, hogy egy kapcsolatban ez nagyon fontos...családban meg még a karácsonyt is utálom mert annyira feszült...mivel nem családi hanem olyan legyen már vége hangulat...

2014. júl. 1. 12:03
 24/37 anonim ***** válasza:
88%

Először is Nagyon Boldog Születésnapot! :)

A válaszommal tuti nem foglak jobb kedvre deríteni, nem is azért írom, csak kikívánkozik belőlem, mert nekem ez mindig is furcsa volt... tudom hogy a pasik nagy átlagban ilyenek, a dátumok észben tartása nem az erősségük (apukám legalább a dátumot megjegyezte és Boldog Névnapot kívánt nekem a szülinapomon, ami 5 napja volt...) :D Na de a lényeg, ez nem feledékenység kérdése szerintem, nekem a párom a legfontosabb személy az életemben, azért is a párom, és "elvárom" hogy ő is így érezzen, így ha semmi mást, de a szülinapomat igen is tartsa fejben és köszöntsön fel! Szerintem ez a minimum, nem várok semmilyen ajándékot, ha felköszönt azzal tudatja velem hogy fontos vagyok neki és emlékezett erre a napra. Idén úgy alakult hogy nem tudtunk pont aznap együtt lenni, mert külföldre utaztam és nem tudott velem jönni, de reggel hozta a futár a vörösrózsa csokrot külföldre is, életem legmeghatóbb ajándéka volt. Széppé varázsolta az egész napomat hogy így indult a reggel, éreztette velem több mint 1000km távolságból is hogy gondol rám és szeret.

Ha valaki nemhogy fel sem köszönt, mert elfelejti, de még b*szogat is ezen a napon, az tuti nem lenne a társam egy életre :(

2014. júl. 1. 12:04
 25/37 anonim ***** válasza:

Még sosem volt, hogy elfelejtették volna a szülinapomat, a barátom pedig pláne nem. Érdekes módon ő az, akinek eszébe vannak a dátumok, még a hónapfordulókra is mindig oda tud figyelni, pedig az nekem már sosem jár az eszemben.

Mivel sosem volt elfelejtve a szülinapom, ezért biztosan meglepődnék, ha egyszer csak nem köszöntene fel, és gondolom rosszul is esne.

A helyedben otthagynám, elmennék barátnőzni vagy ahogy írtad, anyukádhoz.

2014. júl. 1. 12:21
 26/37 anonim ***** válasza:

Nem szokta elfelejteni, de a névnapomat már felejtette el. Nem csináltam belőle ügyet, örültem, hogy utána egy nappal mégis eszébe jutott. :)

Viszont ez a probléma csak a felszín nálatok. Vagy ha fogalmazhatok úgy, a jéghegy csúcsa. Nagy problémák vannak kettőtök kapcsolatában, sokkal nagyobbak, mint egy elfelejtett szülinap.

2014. júl. 1. 12:36
 27/37 anonim ***** válasza:

az enyém a névnapomat rendszeresen elfelejti, hiába beszélünk róla előtte. aztán mikor hallja, hogy valaki telefonon felköszönt, vagy fb-on, olyankor mindig mondja, hogy jaj, tényleg boldog névnapot. :D de ez inkább csak az elején bántott, mert otthon mindent ünnepeltünk rendesen. de hozzászoktam.

a szülinapomról viszont nem vagyok hajlandó lemondani. az az a pár nap az évben, amikor kicsit félreteszek mindent, és hát na, ünneplem magamat. :D ilyenkor a szülinapom előtti pár napban nem kezdem el számolgatni az aprót, hogy beülhetek-e egy kávéra a barátnőkkel, a tanulást is kicsit félrerakom. általában szokott lenni öszejövetel barátokkal. szóval ezek alapján nálam nehéz is lenne elfelejteni a szülinapomat. meg nálunk szülinapra és karácsonyra vannak a nagyobb ajándékozások, meglepetések, általában olyan dolgok, amiket amúgy nem vennénk meg. (pl. párezer ft-tal jobb fülhallgató, egy-egy márkás póló, stb.)

2014. júl. 1. 12:49
 28/37 anonim ***** válasza:
55%

"mert unom már ezt a k. URVA egyoldalúságot."

Nem fogok olyat mondani, hogy te tehetsz róla. De te is tehettél volna ez ellen. Miért mentél hozzá, ha ő ilyen? Csak azt ne mondd, hogy az esküvőig a csillagokat is lehozta az égről.

A kérdés költői, tudjuk, hogy azért, mert jól néz ki, és elég pöts ahhoz, hogy meg tudjon bántani. Ez sok nőnél - nálad is - nyerő recept.

Azzal, hogy hozzámentél, és gyereket szültél neki, te magad vállaltad ezt az egyoldalúságot. Te választottad, hogy olyannal akarsz élni, aki minden apróságért **szogat, ugyanakkor cseppnyi figyelmet sem szentel rád.

Csak tudod, nem most kéne sírni, mert most már ehhez túl késő.

2014. júl. 1. 12:51
 29/37 anonim ***** válasza:

opsz, elküldte véletlen.

szóval én nagyon meglepődnék, és a szívemre is venném, ha elfelejtené. mert nálunk így alakult ki. nagyon sajnálom, hogy párod ilyen érzéketlen :( de tényleg biztos csak elfelejtette, tudod, pasi. de estig csak eszébe jut :)

egyébként nem azért, de a soraidból érződik, hogy nem nagy az összhang alapból, itt nem a szülinap már a legnagyobb probléma. beszéltetek már róla? ha nem is a szülinapodon, de mindenképp megérné, ne hagyd elfajulni a dolgokat! remélem, minden oké lesz.

és a legfontosabbat a végére hagytam: Boldog születésnapot! :) ha nem is ez a legboldogabb, de magadnak széppé tudod tenni. menj el anyukádhoz, mászkálj a babával. legyen szép napod! :)

2014. júl. 1. 12:53
 30/37 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy kérdésem lenne: minek szültél még gyereket is egy ilyen embernek, aki ennyire nyilvánvalóan semmibe vesz téged? Hadd találjam ki, most jön az, hogy "jaj, ő nem volt ilyen korábban!"... Ezt nőként nem tudom megérteni, hogyan lehet így élni.
2014. júl. 1. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!