Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire veszitek magatokra...

Ti mennyire veszitek magatokra, ha elfelejtik a szülinapotokat?

Figyelt kérdés
Ma van a születésnapom, szerintem párom úgy elfelejtette, mint a huzat. Azon, hogy nem akar meglepni semmivel, már nem is csodálkozom (minden kocsira megy), de hogy szóban se köszönt fel! Felkelek reggel, és már morog nekem, hogy mit keres a kávékiöntő a mosogatóban, és fél óráig b**zogat. Nem, biztos, hogy nem akar meglepni. Ismerem. Komolyan piszkált, most meg alszik. Aki meg akar lepni, nem így néz ki. Most szóljak neki, hogy kapja be, legalább születésnapomon normális lehetne, vagy várjak estig? Vagy menjek el otthonról (van egy picikénk), picikénkkel anyámhoz? Így egyszerűen nem tudok itthon lenni.

2014. júl. 1. 10:33
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
A legrosszabb az, hogy azt hiszem, tegnap is szóba került, hogy ma van......... :(
2014. júl. 1. 10:55
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

mit vártál?

amúgy is csak morog, csesztet, a kocsira költi minden pénzét

2014. júl. 1. 10:55
 13/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak, kedvesek vagytok!

Engem sem érdekelne, hogy elfelejti. De anyukám világ életemben tojt a születésnapomra, apám Németországban dolgozik, évek óta nem telefonál ezért, legalább ez a p. Öcsfej gondolna rám, csak 1 valaki... Értitek... Én mindig a fenekét is kinyalom mindenkinek, ha szülinapjuk van, de már kezdek ott tartani, hogy soha nem fogok tortát sütni, legalábbis szülinapra biztos nem, mert unom már ezt a k. URVA egyoldalúságot.

2014. júl. 1. 10:57
 14/37 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek. Mindig mindent én csinálok sőt amikor szülinapom van elfelejti mindenki ...._. Én meg felköszöntök mindig mindenkit! Egyébként tessék hogy jó kedved legyen ! Boldog Boldog boldog szuletesnapot!! Kivanom hogy legyen meg sok ilyen szep napod!:) <3 ne szomorkodj menj el partizni bnokkel csinalj magadnak tortat parodat meg sz*rd le!:D
2014. júl. 1. 11:00
 15/37 anonim ***** válasza:
68%
En a sajatomat is elfelejtem, szoval nem csinalok ugyet belole.
2014. júl. 1. 11:05
 16/37 anonim ***** válasza:
83%

Az enyém azóta nem felejti el, mióta kiírja a facebook :)

Előtte rendszeresen "lemaradt". Mondjuk én akkor táboroztatni szoktam, így csak viccesen fel szoktam hívni másnap, hogy tegnap nem felejtett-e el valamit :)

Az első évfordulónkra is anno rosszul emlékezett, így az esküvőt sem merjük másik dátumra tenni, mert ezt az egyet azóta legalább megjegyezte.

2014. júl. 1. 11:19
 17/37 anonim ***** válasza:
62%

Rendszeresen elfelejti az én párom is a szülinapom, a legutòbbi szülinapomat ráadásul édesanyám, apukám és testvéreim is mind elfelejtették...nagyon rosszul esett, páromon meg se lepődtem na de édesanyám is...

Párom mindig arra hivatkozik hogy vagy 'Azt se tudtam ma hányadika van', vagy arra hogy 'A férfiak többsége nem tartja fejben a szülinapokat'. Szòval mindig van magyarázat.

Ne csüggedj ezen szép napon, menj el érezd jòl magad, holnap meg dörgöld az orra alá! Èn ezt szoktam mindig másnap szòlok neki had legyen lelkismeretfurdallása .

Boldog születésnapot! :-)

2014. júl. 1. 11:34
 18/37 anonim ***** válasza:
94%
Boldog szülinapot! :) "Ma van a szülinapom pom pom pom poro pom." Részlet Alma együttes :)
2014. júl. 1. 11:36
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyam es parom mindig elore szol ha esemeny van. Ugy mindenki szepen fel tud keszulni.
2014. júl. 1. 11:50
 20/37 anonim ***** válasza:
87%
Boldog szülinapot! De ha mindig is ilyen volt akkor miért mentél hozzá?
2014. júl. 1. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!