Ti mennyire veszitek magatokra, ha elfelejtik a szülinapotokat?
mit vártál?
amúgy is csak morog, csesztet, a kocsira költi minden pénzét
Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak, kedvesek vagytok!
Engem sem érdekelne, hogy elfelejti. De anyukám világ életemben tojt a születésnapomra, apám Németországban dolgozik, évek óta nem telefonál ezért, legalább ez a p. Öcsfej gondolna rám, csak 1 valaki... Értitek... Én mindig a fenekét is kinyalom mindenkinek, ha szülinapjuk van, de már kezdek ott tartani, hogy soha nem fogok tortát sütni, legalábbis szülinapra biztos nem, mert unom már ezt a k. URVA egyoldalúságot.
Az enyém azóta nem felejti el, mióta kiírja a facebook :)
Előtte rendszeresen "lemaradt". Mondjuk én akkor táboroztatni szoktam, így csak viccesen fel szoktam hívni másnap, hogy tegnap nem felejtett-e el valamit :)
Az első évfordulónkra is anno rosszul emlékezett, így az esküvőt sem merjük másik dátumra tenni, mert ezt az egyet azóta legalább megjegyezte.
Rendszeresen elfelejti az én párom is a szülinapom, a legutòbbi szülinapomat ráadásul édesanyám, apukám és testvéreim is mind elfelejtették...nagyon rosszul esett, páromon meg se lepődtem na de édesanyám is...
Párom mindig arra hivatkozik hogy vagy 'Azt se tudtam ma hányadika van', vagy arra hogy 'A férfiak többsége nem tartja fejben a szülinapokat'. Szòval mindig van magyarázat.
Ne csüggedj ezen szép napon, menj el érezd jòl magad, holnap meg dörgöld az orra alá! Èn ezt szoktam mindig másnap szòlok neki had legyen lelkismeretfurdallása .
Boldog születésnapot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!