Kíváncsi lennék, hogy körülbelül mennyibe kerül egy eljegyzési gyűrű egy nagyon kis gyémánttal?
Igen, kedves utolsó ezt én is akartam írni, hogy el sem fogadnám..de féltem leszólnak emiatt.
Utolsó előtti
anyám.
ha nekem a párom egy 20ft-os függönykarikával kérné meg a kezem, én azt sem bánnám. nem ez számít, hanem a gesztus. nem pénzzel kell kifejezni, h mennyire szereted a párodat...
fél millából meg nem veszünk gyűrűt. legalábbis mifelénk ez nem szokás....
Nekem nincs benne se brill, se gyémánt, se semmi.
Arany karikagyűrű, tökéletes, mert az ENYÉM.
40.000 forint volt.
Szerintem én a gyémánt köves gyűrűt páncélszekrényben tartanám, ezt viszont még soha nem vettem le, mióta megkaptam.
(bocsánat, mégis levettem... amíg az anyakönyvvezetőnek oda kellett adni)
:-D
Én elfogadnám a drágább gyűrűt is, de felvetődne bennem a kérdés, hogy mennyi ideig spórolt rá szegénykém.
Az esküvő is egy vagyon, szerintem az hogy mivel jegyeznek el nem számít. Az úgyis a kísérőgyűrű.
Meg ugye gondoljunk csak bele, ha drága gyűrűt kapunk, akkor arra valószínűleg akkor kezdett el gyűjteni a párunk, amikor úgy érezte szeretni fog minket mindörökké...és szerintem pont ez a varázsa az egésznek, hogy akkor kapjunk gyűrűt, mikor a férfi ezt érzi.
Hogy válaszoljak a kérdésre is: Én kinéztem egy gyűrűt, fehérarany, köves stb. gyönyörű. Megmutattam a barátomnak is, hogy ez tetszik, de nem szeretném, ha ezt venné meg, ugyanis az 200ezer felett volt. Elmondtam neki, hogy nekem egy ezüst gyűrű is megteszi, nem azért szeretem, mert drága gyűrűt kapok. A lényeg, hogy akkor adja, amikor biztos abban, hogy örökké szeretni fog.
Szal. ha ez az elv (de még ha nem is ezüst, mert persze az nem túl stabil, hanem mondjuk egy arany v egy fehérarany gyűrű), akkor 5000-20000 között szerintem nagyon szépeket lehet kapni. A határ pedig a csillagos ég.
Gyémánttal pedig, ahogy előttem is írták...nos az nem az Én pénztárcámhoz való...6 számjegyet mindenképp képzelni kell hozzá.
megkésve bár de törve nem:D
(mármint az előbbi két válasz dátuma miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!