Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most már örökké mi fogjuk...

Most már örökké mi fogjuk eltartani a sógorom és ebbe törődjek bele? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan link alak, és én ezt nem tudtam, mielőtt közös albérletbe költöztünk. Most az a felállás, hogy neki kimondottan jó keresete van (közel 200 ezret kap kézhez havonta), de képtelen belőle megélni. A lakbért kifizeti, de mintha a fogát húznák, aztán eltűnik bulizni, egy hét múlva pedig már nincs egy vasa sem. Onnantól a rokonokhoz jár kunyerálni, illetve a mi kajánkat eszi. Rendszeresen arra érünk haza, hogy elmentünk bevásárolni, megfőztünk két napra, de annak már hűlt helye. Ha beszélünk vele, megy az ígérgetés. De ami tény: tudja, hogy a bátyja nem fogja éhezni hagyni. Ezzel pedig maximálisan visszaél.

Ma nagyon kiborultam, amikor ismét arra értem haza, hogy nincs kaja, és elmondtam a páromnak. Aki erre ingerült lett, mondván tehetetlen, százszor beszélt vele, de nem történik változás.

Ezzel az a fő gond, hogy mi nem keresünk ilyen jól, és nem tudunk semerre lépni. Szeretnénk külön költözni, de így nem tudjuk összegyűjteni a kauciót. Mentünk volna nyaralni, azt is le kellett mondani, helyette inkább hétvégén is dolgozik a párom.

Nekem már nagyon elegem van, és nem lehet vele megbeszélni, mert mindig csak ingerült lesz. Mégis mit tehetnék?

2014. jún. 26. 19:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

Nekem ilyen balf.sz férfi nem is kellene. Én már rég elköltöztem volna tőle. Nyilvánvaló, hogy a tesója a fontosabb.

Azt ajánlom, menekülj mielőtt terhes leszel.

2014. jún. 27. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:
86%
külön minihütő elzárva
2014. jún. 27. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!