Most már örökké mi fogjuk eltartani a sógorom és ebbe törődjek bele? Mit tehetnék?
Iszonyatosan link alak, és én ezt nem tudtam, mielőtt közös albérletbe költöztünk. Most az a felállás, hogy neki kimondottan jó keresete van (közel 200 ezret kap kézhez havonta), de képtelen belőle megélni. A lakbért kifizeti, de mintha a fogát húznák, aztán eltűnik bulizni, egy hét múlva pedig már nincs egy vasa sem. Onnantól a rokonokhoz jár kunyerálni, illetve a mi kajánkat eszi. Rendszeresen arra érünk haza, hogy elmentünk bevásárolni, megfőztünk két napra, de annak már hűlt helye. Ha beszélünk vele, megy az ígérgetés. De ami tény: tudja, hogy a bátyja nem fogja éhezni hagyni. Ezzel pedig maximálisan visszaél.
Ma nagyon kiborultam, amikor ismét arra értem haza, hogy nincs kaja, és elmondtam a páromnak. Aki erre ingerült lett, mondván tehetetlen, százszor beszélt vele, de nem történik változás.
Ezzel az a fő gond, hogy mi nem keresünk ilyen jól, és nem tudunk semerre lépni. Szeretnénk külön költözni, de így nem tudjuk összegyűjteni a kauciót. Mentünk volna nyaralni, azt is le kellett mondani, helyette inkább hétvégén is dolgozik a párom.
Nekem már nagyon elegem van, és nem lehet vele megbeszélni, mert mindig csak ingerült lesz. Mégis mit tehetnék?
Nekem ilyen balf.sz férfi nem is kellene. Én már rég elköltöztem volna tőle. Nyilvánvaló, hogy a tesója a fontosabb.
Azt ajánlom, menekülj mielőtt terhes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!