Egyetemet, főiskolát végzett nők többnyire hasonló végzettségű partnert választanak? Vagy nem fontos hogy kinek milyen papírja van? Vagy többnyire a karrierista hölgyeknek fontos hogy a férinek diplomája legyen? Vélemény?
Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 14:44
21/23 anonim válasza:
Nekem fontos, hogy hasonló legyen az értékrendünk, meg az intelligenciánk, de például gerincet nem osztogatnak a diploma mellé, na meg agyat sem, úgyhogy végül is annyira nem függ a diplomától a párválasztás. Olyan fickók fordulnak meg amúgy az egyetemen, hogy kösz, de nem.:D De ahhoz sincs kedvem, hogy a párom folyamatosan féltékenykedjen rám, mert magasabb a végzettségem. Ilyen is van. Bár szerintem az az ideális, ha hasonló a végzettsége egy párnak.
22/23 anonim válasza:
2 diplomám van. A férjemnek nincs. Benzinkúton dolgozik, 12 éve imádjuk egymást.
Sokkal okosabbnak érzem őt magamnál, attól hogy neki nincs diplomája. És az is :D Nem ezen múlik 2 ember kapcsolata, szerelme :) Soha nem foglalkoztam ezzel
23/23 anonim válasza:
Orvosok vagyunk mindketten. El sem tudtam volna képzelni, hogy ne ebből a közegből kerüljön ki a férjem. Azonos érdeklődési kör, azonos munkarend, azonos gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!