A volt barátnőm volt férjével jöttem össze. Most az egész város engem minősít. Hogy viseljem? 25/N
Legalább 1,5 éve semmi közük egymáshoz... És ha te is facér, ő is facér, akkor mi köze bárkinek ahhoz hogy összejöttetek??? Semmi! Tojd le az emberek véleményét!
Ennyi erővel senki olyan pasival ne gyere össze, akinek már volt már korábban nője aki a városodban él, mert akkor is te leszel téma... Legjobb lesz, ha keresel egy szűz pasit, akinek még nem volt senkije, az a biztos!
Na ne vicceljünk már...!
Szerintem se foglalkozz velük!
Majd találnak maguknak más témát, amin csámcsoghatnak. Buta emberek, ne vedd fel, ha beszólnak emiatt.
Ha a kapcsolatot komolynak és életre szólónak érzed, ne foglalkozz velük, hisz ő a társad. Ha csak futó kapcsolat, akkor hagyd a francba, nem éri meg.
Míg meg nem találtam a páromat, fontosabbnak tartottam a barátságot a szerelemtől, hiszen párjaim hagytak el, a barátaim soha.. Mióta 4 éve vagyok perspektivikus kapcsolatban, úgy gondolom, a másik felünk az első, és az örök.. Semmi miatt nem mondanék le róla.
Minden csoda 3 napig tart! Aztán elfelejtik!
És lesz új aktuális pletykatéma!
Neked nem kell semmit tenned, sem elbújdokolnod, lehet csak a "barátnő" terjeszti ezt, az meg azért jó, mert legalább alátámasztja miért is nem vagytok most barátnők!
A tanácsom: sz.r.ni le magasról! :-)
Emelt fővel.
A nyanyák nyanyák maradnak, csámcsognak mindenen az üres életükről ugyanis nem akaródzik nekik. Pedig ha a kisvárosi házak beszélni tudnának... Sárga irigység, semmi más. Hülye pitsák mindig mindenhol vannak.
egy tényleg kedves ismerőst kérj meg, h ha ilyet hall, akkor vállaljon fel, és mondja azt, h nem is miattad szakítottak, és ha jól tudja, akkir 1.5 éve a lány lett hűtlen. És ezt az egészet a megbántott ex kezdte most szítani, h kereszbe tegyen a boldog párnak
Így meg ezen fognak csámcsogni.aztán ez is lerágott csont leaz
Tudtad mibe mész bele, tehát viseld a következményeit.
Ha beszólogatnak, húzd ki magad, és egyik füleden be, a másikon ki. Minden csoda 3 napig tart, idővel lesz valami új pletykálnivaló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!