Fix kereset nélkül összeköltözés, működhet?
20 évesen ismerkedni kéne még, nem egy embernél leragadni, ráadásul úgy hogy csak Ő a kereső.
21F
10 hónap alatt talán hétvégenként pár órát romantikáztatok
nagyon korai az összeköltözés csak mert menekülsz a szüleidtől föleg pénz nélkül, banálisnak tünik de a fogamzásgátlot miből állod nagyon könmyű ott maradni egy gyerekkel, pénz és végzetség nélkül pont így szülketnek a sanyarú sorsú anyak és gyerekek
Ne hallgass a sok "kedves" hozzászólóra, aki mindenben azt nézi, hogy mibe tud hibát találni.
Ha jól érzitek egymást, és úgy érzitek, hogy ez közelebb hoz titeket, akkor szerintem simán megér egy próbát. Legalább egy jó próba lesz a kapcsolatotokban. Ha meg nem jön össze - bár miért ne jönne - akkor sincs semmi. Megy minden úgy tovább, mint most. Ha megteheti a barátod, hogy ebben az egy évben úgymond segít, akkor tegye is meg. Én is megtettem volna, és most is megtenném, ha a barátnőmet pl. elküldenék a munkahelyéről. Mert erről is szól egy kapcsolat. Nem arról, hogy csak akkor vagy jó, ha te is beadsz x összeget a közösbe. Persze adódhatnak problémák, de egy működő kapcsolatban simán megoldhatók ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!