Megteheti a menyem, hogy nem vesz meg olyan dolgokat a gyereknek, amik létszükségletek? Kihez lehet ilyenkor fordulni?
A fiam elvált, aztán összejött egy 3 gyerekes nővel, összeköltözött és született 2 gyerekük. Nagyon szépen élnek, szeretik egymást és a gyerekeket. De anyagilag bőven elég neki ezt az 5 gyereket eltartani, az előző házasságából születettre így már nincs pénze.
A gyerek anyja most kitalálta, hogy akkor ezentúl ő is annyi pénzt költ a gyerekre, amennyit az apja, mert szerinte így fair. Szeptemberre kellene egy csomó új dolog az iskolába, most kéne neki új cipő, amiket nem akar megvenni neki, csak ha egy részét a fiam fizeti.
Gyámhatásogház, védőnőhöz kell ilyenkor fordulni?
Jaj már na.Olyan gonoszak vagytok kedves válaszolók.
Én adok neked érdemi tanácsot is: tessék elmenni a gyámhivatalba és a bíróságra is kedves nagyi.El kell mind a két helyen mondani azt, amit itt leírtál, azt se felejtsd ki, hogy a fiad 7500 Ft gyerektartást fizet, és a volt meny hisztizik, h kevés.Azt se felejtsd ki, h a fiad 3 más apától származó gyereket tart el, ezért nincs pénz a sajátra.Tuti a siker.Tedd meg légyszi
Tudod hova kell fordulni? A bírósághoz a volt feleségnek, de minél gyorsabban!
Nem szégyelled te magadat, hogy ilyenen jár az eszed, és nem szégyelli a fiad a mocskos képét? Uram atyám, ássa el magát a fiad minél mélyebbre. Hányinger vagytok mind a ketten, te is meg a fiad is. Had ne magyarázzam meg, hogy miért!
Eddig nem voltam vallásos, de most elkezdtem imádkozni az emberiségért.
Ennyire ostoba senki nem lehet. Nagyon remélem, hogy pusztán provokatív kamukérdés.
Utolsó miért húzod fel magad egy kamu kérdésen?
Elvált szülők gyereke meg nem zabigyerek, vagy te a saját gyerekeidet is annak tartod? Akkor néz utána mit jelent a szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!