Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megteheti a menyem, hogy nem...

Megteheti a menyem, hogy nem vesz meg olyan dolgokat a gyereknek, amik létszükségletek? Kihez lehet ilyenkor fordulni?

Figyelt kérdés

A fiam elvált, aztán összejött egy 3 gyerekes nővel, összeköltözött és született 2 gyerekük. Nagyon szépen élnek, szeretik egymást és a gyerekeket. De anyagilag bőven elég neki ezt az 5 gyereket eltartani, az előző házasságából születettre így már nincs pénze.

A gyerek anyja most kitalálta, hogy akkor ezentúl ő is annyi pénzt költ a gyerekre, amennyit az apja, mert szerinte így fair. Szeptemberre kellene egy csomó új dolog az iskolába, most kéne neki új cipő, amiket nem akar megvenni neki, csak ha egy részét a fiam fizeti.

Gyámhatásogház, védőnőhöz kell ilyenkor fordulni?

2014. jún. 23. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
94%
Ez a kamu kérdés már volt egyszer minek dőltök be egyáltalán ilyeneknek.
2014. jún. 23. 14:20
 52/79 anonim ***** válasza:
98%

Jaj már na.Olyan gonoszak vagytok kedves válaszolók.

Én adok neked érdemi tanácsot is: tessék elmenni a gyámhivatalba és a bíróságra is kedves nagyi.El kell mind a két helyen mondani azt, amit itt leírtál, azt se felejtsd ki, hogy a fiad 7500 Ft gyerektartást fizet, és a volt meny hisztizik, h kevés.Azt se felejtsd ki, h a fiad 3 más apától származó gyereket tart el, ezért nincs pénz a sajátra.Tuti a siker.Tedd meg légyszi

2014. jún. 23. 14:23
 53/79 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nagymama ilyet nem írna! ezt a nőcike írta :D fordulj akárkihez, ami jár annak a szegény kisfiúnak az jár! Max. lejáratod magad! meg kimennek hozzátok szétnézni hogy mi van! Ha ennyire tudod mi kell szeptemberre egy gyereknek, (márpedig biztos tudod) akkor szólsz a "gyerekgyártófaszidnak" hogy akkor: a kisfiadnak is jár annyi hogy elviszed bevásárolni!"
2014. jún. 23. 14:24
 54/79 anonim ***** válasza:
96%
A gyerek helyében, ha megtudnám, milyen nagyanyám van, többet rád nem nyitnám az ajtót, akkor sem, amikor demensen magad alá fosol, és a temetésedre sem mennék el.
2014. jún. 23. 14:27
 55/79 anonim ***** válasza:
97%

Tudod hova kell fordulni? A bírósághoz a volt feleségnek, de minél gyorsabban!

Nem szégyelled te magadat, hogy ilyenen jár az eszed, és nem szégyelli a fiad a mocskos képét? Uram atyám, ássa el magát a fiad minél mélyebbre. Hányinger vagytok mind a ketten, te is meg a fiad is. Had ne magyarázzam meg, hogy miért!

2014. jún. 23. 14:38
 56/79 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem azokat a gyerekeket is, ők is a nagymamájuknak tekintenek. Nem értem, mi ebben olyan érthetetlen.
2014. jún. 23. 14:47
 57/79 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem voltam vallásos, de most elkezdtem imádkozni az emberiségért.

Ennyire ostoba senki nem lehet. Nagyon remélem, hogy pusztán provokatív kamukérdés.

2014. jún. 23. 14:49
 58/79 anonim ***** válasza:
91%
Hiába pontozol le, attól még se a fiad nem lesz ember, se te nem leszel jóindulatú. Az az érthetetlen, hogy még van képed jópofizni a gyerekkel, amikor fel akarod az anyját jelenteni, és az apját, meg a zabikölykeit előnyben részesíted vele szemben. Azok neked rohadtul nem az unokáid, a sajátod meg 7500 Ft- nál nem érdemel többet, ugye?
2014. jún. 23. 14:55
 59/79 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó miért húzod fel magad egy kamu kérdésen?

Elvált szülők gyereke meg nem zabigyerek, vagy te a saját gyerekeidet is annak tartod? Akkor néz utána mit jelent a szó.

2014. jún. 23. 14:58
 60/79 anonim ***** válasza:
36%
zabigyerek, akinek nem a vele élő faszi az apja. Na pont az a kategória a kérdező fkalap fiának a nevelt fészekalja.
2014. jún. 23. 14:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!