Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinál egy 46 éves férfi...

Mit csinál egy 46 éves férfi minden délután órákig? Miért látogatja meg ennyiszer?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 13:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én gyerekként láttam hasonló dolgokat. Apukámnak az anyja volt a szent, órákig lógtak naponta a telefonon, gyakran ment le vidékre hozzá minden csip-csup dolgot megcsinálni (az más kérdés, hogy nagyanyám jól kihasználta balekként, mert a nagybátyám volt a kedvenc, őt támogatta), a húsvéti szünetét kevés szabi mellett szinte mindig ott töltötte, az ideje nagy részét azzal töltötte, hogy nagyanyám minden apró kívánságának utánajárjon, még akkor is, ha tök felesleges (pl. volt helyi orvosnál is, anyukám is orvos, mind a ketten ugyanazt a gyógyszert ajánlották, meg is vették, erre apámmal vetetett egy másikat, mert arról írtak a Nők Lapjában... kukoricapattogtató gépet vetetett, pedig volt mikrója, és ott is tudott volna kukoricát pattogtatni, de a pattogtató gép jobban hangzik)...

Rengeteg időt elvett ez a családtól, főleg anyukámtólmint feleségtől, nőtől. De persze mi sem örültünk neki, hogy húsvétkor, annyi kevés családi ünnep mellett, már megint nem vagyunk együtt. Sokat vitatkoztak emiatt, anyukám önbecsülése a padlón volt, elhanyagolva érezte magát. Látom és tudom, hogy mivel jár az, hogyha vki tényleg órákat tölt az anyjánál vagy beszél, amikor már van párja, családja. Nem egészséges, és jogosan van kiakadva. Nem feltétlen azért, mert azt hiszi, nőzöl, hanem azért, mert túl keveset foglalkozol vele - és nem feltétlen kell nőznöd ahhoz, hogy ez vkinek fájjon. Én sem gyanakodnék megcsalásra, de ha többször beszélnék ilyen esetben a párommal arról, hogy ez engem zavar, és folytatná, amikor ezt máshogy is meg lehet oldani (kevesebb ideig ott maradni pl.), akkor páros lábbal rúgnám ki. Nem akarom, hogy azt kelljen átélnem, mint anyukámnak, mert tudom, hogy mennyire borzasztó.

2014. jún. 23. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!