Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinál egy 46 éves férfi...

Mit csinál egy 46 éves férfi minden délután órákig? Miért látogatja meg ennyiszer?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 13:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Józan paraszt ésszel segít neki.
2014. jún. 23. 13:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

- Hol?

- Te honnan tudod, hogy ott van?

- Te ki vagy?

- Miért érdekel?

- Miért gondolod, hogy ilyen kevés infóbol ez a kérdés bárkit is érdekel?

- Mi közöd hozzá, hogy mit csinál egy 46 éves órákig?

2014. jún. 23. 14:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
46 éves férfiak már csak ilyenek de ha 47 éves lesz akkor már délelőtt is ott fog lenni
2014. jún. 23. 14:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Amikor csak a kérdést olvastam el és nem láttam, hogy az anyjánál, akkor az jutott eszembe, hogy rejszol :D

De komolyan! Ha látod, hogy ott a kocsi, becsöngetsz szépen, bemész és meglátod, hogy mit csinál.

Ha nem vagy ilyen viszonyban velük, hogy odamehess, akkor meg ne foglalkozz vele.

De akár meg is kérdezheted tőle, hogy Józsi minden nap látom az autódat anyádék háza előtt, valami baj van anyukáddal? Segítségre szorul? Segíthetek valamiben?

Vagy nem tudom :)

Jó lenne tudni, hogy te ki vagy és miért érdekel, akkor könnyebb lenne tanácsot adni :)

2014. jún. 23. 14:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
és egy nem tudom hány éves nő, miért tölt órákat azzal, hogy egy 46 éves férfit les, mikor meg is kérdezhetné, hogy mit csinál az a férfi?????
2014. jún. 23. 14:59
 16/21 A kérdező kommentje:
Én vagyok az a férfi. Azért kérdeztem, mert a nejem mostanában nagyon furcsán viselkedik és lehet, hogy azt hiszi, hogy megcsalom. Sokat kell édesanyámhoz mennem mostanában, mert egyedül van és úgy érzem, hogy nem sokat lehetek már vele. De ez persze nem tetszik a feleségemnek. Gondoltam, hogy ha itt is mindenki azt mondta volna, hogy megcsalás van a háttérben, akkor kicsit árnyaltabb képet kapok arról, hogy a feleségem miért lehet ilyen.
2014. jún. 23. 15:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Hívd el őt is időnként magaddal.

Azért elég fura, hogy azt gondolja, hogy anyukádhoz viszed a csajokat :S

Meg az is fura, hogy nincs tisztában anyukád egészségi állapotával és nem tudja, hogy miért jársz hozzá mostanában gyakrabban.

2014. jún. 23. 15:14
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem jönnek ki jól egymással, nem járna jól senki, ha elhívnám magammal. És persze nem is jönne.

Nem hiszem, hogy azt hiszi, hogy anyámhoz megyek a csajokkal, csak hogy esetleg az lehet az indok, amiért elmegyek otthonról. Az meg egy dolog, hogy a kocsit hol parkolom le, nem jelent sok mindent..

Tud arról, hogy mostanában rossz az állapota, de szerinte nem kellene túldramatizálni a dolgot.

2014. jún. 23. 15:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát túl sokat nem beszélgethettek egymással.

Szerintem nem féltékeny, csak dühös amiért rá egy perced sincs, mert minden délutánodat anyudnál töltöd.

Mondjuk ebben a felállásban én se biztos hogy érteném, hogy miért nem csak 1-2 órára ugrasz be.

Az természetes, hogy bevásárolsz neki, meg mindent megteszel amit kell, de azért odaköltözni nem kell.

Ha napközben dolgozol, munka után meg ott vagy minden nap, csak vacsorázni és aludni jársz haza, akkor ez önmagában is elég ahhoz, hogy úgy érezze a feleséged joggal, hogy ő sehol sincs.

Szóval nem féltékeny, csak nem tudsz ebben a dologban egyensúlyt tartani. Beszélj vele erről.

Nyilván azt is megértem hogy édesanyád betegeskedik, és szeretnél több időt vele tölteni, de a házasságodat nem rúghatod fel miatta. Gondolom a rossz viszony nem csak a feleséged miatt alakult ki. Anyukád is tehet róla.

2014. jún. 23. 15:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Talán többet kéne kommunikálnod a feleségeddel,és anyukádat sűrűn,de rövidebb időre látogatnod.Szerintem ott van a kutya elásva,hogy a pároddal nem törődsz eleget,amit ő sérelemként él meg.Így persze,hogy nem esik jól neki,ha őt hanyagolod bizonyos szempontból,anyukádat meg nem.
2014. jún. 23. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!