Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy Ázsiai pasi...

Szerintetek egy Ázsiai pasi hasonló mint mondjuk egy Magyar? (lent)

Figyelt kérdés
Szeretem a Kínaiakat, Koreaiakat, Japánokat, Vietnamiakat. És(éssel nem kezdünk mondatot..) arra lennék kíváncsi, hogy köztük is van rendes? Mert szeretnék egy kapcsolatot egy ázsiaival, szerintetek ez milyen ötlet? Akinek esetleg volt/van mondana pár dolgot róla? (mert a filmekben tök idegbetegek ×D tudom nem kell összekeverni a valósággal).
2010. jan. 4. 13:46
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
51%
Én jól kijöttem a barátommal a különbségek ellenére is. Minden nemzetiségű emberből rendesebb meg jobb.Valószínűleg a sok koreai drámát nézed ami hős szerelmessé avanzsálja őket akik a nőért megtesznek bármit. Ez nem igaz azért így ebben a formában. Nem valami romantikusak és valóban ők az urak annál a bizonyos háznál de ettől függetlenül én azt mondanám hogy nagy átlagban még udvarisabbak is mint az európaiak . Tehát én összességében pozitívan írnál le őket kapcsolat terén. Megmarad a klasszikus férfi női szerep ami szerintem szűkséges is egy egészséges kapcsolatban. Viszont a kérdésedből ítélve várj még egy pár évet ezzel a kapcsolat dologgal lehet kinővöd és megváltozik az ízlésed.
2015. jan. 18. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!