Szerintetek egy Ázsiai pasi hasonló mint mondjuk egy Magyar? (lent)
Figyelt kérdés
Szeretem a Kínaiakat, Koreaiakat, Japánokat, Vietnamiakat. És(éssel nem kezdünk mondatot..) arra lennék kíváncsi, hogy köztük is van rendes? Mert szeretnék egy kapcsolatot egy ázsiaival, szerintetek ez milyen ötlet? Akinek esetleg volt/van mondana pár dolgot róla? (mert a filmekben tök idegbetegek ×D tudom nem kell összekeverni a valósággal).2010. jan. 4. 13:46
21/31 A kérdező kommentje:
News?? imádom<3 :D amúgy nem mondtam, hogy gyökerek vagytok csak a legtöbbek az anime és a divat miatt szeretik -.-"
2010. jan. 5. 19:37
22/31 anonim válasza:
félig viétnámi vagyok és azt mondhatom neked h nagy hibát teszel ha egy viétnámival jársz én úgy ismerem őket mint a tenyeremet :)
A viétnámiaknál teljesen normális az ha egy férfi szétveri a csaját/feleségét/lányát :S
okos emberek de neveletlenek,olyanok mint a majmok...amíg nem kapnak meg képesek akár meghalni is érted de ha már meg vagy akkor mehetsz a kukába...és az egyik válasszal nem értek egyet...a viétnámi pasik igen is buknak az európai nőkért.
23/31 anonim válasza:
01-05 18:25 as vagyok ..a többieknek írtam h "13 éves gyökér XD" :D..ki a kedvenced a NewS-ból ha megkérdezhetem?:P
24/31 A kérdező kommentje:
YamaPi ^_^ neked? ×D
2010. jan. 19. 18:08
26/31 anonim válasza:
Ááá, News-fan vagy? :D Mondd, hogy szereted Tegoshit! Szegényt olyan kevesen szeretik :(
27/31 A kérdező kommentje:
Szeretem hát :D <3
2010. ápr. 4. 20:01
28/31 anonim válasza:
Az én kínai (ffi ) ismerőseim (mind a 8 xD) eszméletlen aranyosak, még jobbfejek mint a magyarok... erről ennyit :)
29/31 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy az ázsiaiaknak nem jönnek be a magyar csajok...Én voltam kint Thaiföldön 3 hetet (ez most hülyén fog hangozni,nem vagyok beképzelt) és szinte az összes thai csávó el volt ájulva,annyira néztek de ezt halál komolyan mondom.Amúgy örülök ,hogy nem csak nekem tetszenek az Ázsiai pasik . :D
30/31 anonim válasza:
Mindegyiknek van nunzsakuja.Nekem is van par koreai meg japan ismerösöm es ök folyton visitoznak.Plusz egyszer rajta kaptam öket, hogy a macskamat basztatjak, nezegetik, meg akartak enni...Meg ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!