Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy Ázsiai pasi...

Szerintetek egy Ázsiai pasi hasonló mint mondjuk egy Magyar? (lent)

Figyelt kérdés
Szeretem a Kínaiakat, Koreaiakat, Japánokat, Vietnamiakat. És(éssel nem kezdünk mondatot..) arra lennék kíváncsi, hogy köztük is van rendes? Mert szeretnék egy kapcsolatot egy ázsiaival, szerintetek ez milyen ötlet? Akinek esetleg volt/van mondana pár dolgot róla? (mert a filmekben tök idegbetegek ×D tudom nem kell összekeverni a valósággal).
2010. jan. 4. 13:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
69%
Te hány éves vagy??? 12? Nem, nincs köztük rendes, mind rendetlen...
2010. jan. 4. 13:50
 2/31 anonim ***** válasza:
3%
Csupán az a gond, hogy nekik nem jönnek be a magyar nők, nem az esetük.
2010. jan. 4. 14:03
 3/31 anonim ***** válasza:
84%
Engem mégis csomó ázsiai srác megbámul:D
2010. jan. 4. 14:11
 4/31 A kérdező kommentje:

Myvipen egy csomó lányt láttam már, hogy Ázsiai pasija van ×D

Jó neked, itt meg alig vannak -.-" :D

2010. jan. 4. 14:23
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintetek egy Ázsiai pasi hasonló mint mondjuk egy Magyar? (lent)

Csak én vagyok perverz, vagy ez akérdés ilyen formában tényleg félreérthető? XD

2010. jan. 4. 14:34
 6/31 anonim ***** válasza:
71%
Az ázsiai pasasoknak általában kisebb farkuk van, de kivételek, mint mindenhol, nyilván ott is vannak.
2010. jan. 4. 14:45
 7/31 A kérdező kommentje:
Jaaj..azt nem lent értem :D hanem h a szöveg van lent ×D tényleg félreérthető..bocsi nem úgy akartam :D Úgy értem, hogy normális vagy h el lehet vele beszélgetni? meg ilyenek..szóval értitek :D
2010. jan. 4. 14:51
 8/31 anonim ***** válasza:
64%
Járok thaiföldre, és ugye a fáma csak a pasik kurv@zasról mesél... Mondok szebbet, tele van magyar csajokkal akik azért mennek oda, hogy a thai pasikkal kavarjanak... Kicsit fordított a helyzet, mert a csajok fizetnek, és hívják meg őket erre-arra :D Nekem férfiként furcsa, hogy mi jön be a lányoknak az 50 kilós teljesen szőrtelen nyeszlett, nyávogó ázsiaiakon... De hát ízlések és pofonok...
2010. jan. 4. 14:53
 9/31 anonim ***** válasza:
77%

Nekem ázsiaiak közül csak az indiaiak jönnek be.

De van köztük rendes, miért ne lenne? Nekem van japán és vietnami barátom (haver), és rendesek. Sőt, még viccesek is. És nem idegbetegek.

2010. jan. 4. 15:01
 10/31 A kérdező kommentje:

Az jön be, hogy tök cukik :D vagy én nem tudom..egyszerűen érdekelnek és a kultúrájuk is érdekel.

Nekem volt egy kínai osztálytársam és ő is meg tudott nevettetni, csak tavaly elköltöztek =( és nem tudjuk tartani a kapcsolatot

2010. jan. 4. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!