Hogy lehet feldolgozni azt ha valakit elveszítünk?
Két igazán jó barátnő elvesztését
Akikkel együtt nőttünk fel!Akikkel együtt éltünk át mindent!
Hogy dolgozhatunk fel egy olyan tényt,hogy mellettem haltak meg?
Hogy csak én éltem túl!
33/L
Mellettem haltak meg egy autóbalesetben...:'(
Én éltem túl egyedül...:'(
Nemrég olvastam itt egy balesetről. Egy lányzó hasonlót kérdezett, hogy két jó barátja meghalt fiatalon, harmadik még kórházban és nem tudja még, hogy mi történt a többiekkel. Te voltál a harmadik vagy véletlen?
Bocs, ha off
Édesapám tavalyelőtt hunyt el.
Igaz számítani lehetett rá, mert beteg volt.
A barátnőid viszont tragikus hirtelenséggel
Tudom, hogy mit érzel, és most egy kicsit kegyetlen leszek, de egyszer régen mondták nekem, s ez nagyon bennem maradt és van benne igazság, hogy annak a legrosszabb, aki itt marad.
Ők jó helyen vannak, túl vannak mindenen.
Te pedig bármennyire is nehéz, talpon kell maradj, mert Neked még adott egy esélyt a mindenható, bár Én ebben nem hiszek, de gondolj bele, hogy micsoda hatalmas ajándékot kaptál. Az ÉLETET!!!!!!!
Gyászold barátnőidet, gyászold mert ez természetes.
Közhely, de az idő minden sebet képes begyógyítani, de ehhez Te is kellesz.
Meg akarsz gyógyulni vagy nem.
Nem szabad beletemetkezned a bánatba, mert rosszabb lesz.
Most jön az igazi megvetés irántam, de Én folyamodni voltam kénytelen egy olyan taktikához, ami megkönnyítette a dolgomat Édesapám mérhetetlen hiánya iránt.
Tudni kell, hogy voltak olyan dolgai amit soha nem értékeltem. Nem volt Ő rossz ember de alapjában véve az alkoholistákat megvetettem, s ezalatt Apám sem volt kivétel.
De soha nem bántottuk egymást, csak távolságtartók voltunk.
Na a lényeg, hogy ne érezzem azt a szívhasogató fájdalmat, kicsit mindig a rossz oldalára gondoltam.
Tudom, halottról jót vagy semmit, de higgyétek el szerettem Őt a magam módján, csak kimutatni nem tudtam.
A szemünk előtt hunyt el a kórházban.
Soha olyan nagy fájdalmat nem éreztem előtte sem, azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!