Ha velem van nem tesz ilyet.Ha nézné zavarna igen.
2014. jún. 18. 20:18
22/27 anonim válasza:
Amíg csak a popóját, az nem zavar. Nézni nem tilos. Viszont ha feltűnően tenné, az zavarna, mert visszataszító. Engem is kiver a víz, amikor egy olyan pasi bámul feltűnően, akivel ott van a barátnője. Ez gáz.
2014. jún. 18. 21:32
23/27 anonim válasza:
Amíg kulturált keretek között teszi, nem. Attól nem szűnt meg a "szépérzéke", hogy összejött velem. Az viszont zavarna, ha kocsányon lógó szemmel bámulná percekig és kommentálná, hogy húúúúú, micsoda segg - nem feltétlenül féltékenységből, hanem azért, mert zavarna, hogy egy taplóval mutatkozom, mert ez így illetlenség.
2014. jún. 18. 21:52
24/27 anonim válasza:
Nem, nem zavar. Együtt szoktuk őket kibeszélni. Sőt: a pasikat is! :)
2014. jún. 18. 22:00
25/27 anonim válasza:
18: valszeg aki leszavazott bennünket annak biztos az lett volna a megfelelő válasz. De hát ne ő mondja már meg, h kinek mi a helyes válasz, hagy szavazgasson, ha ebbe leli örömét! :D
2014. jún. 18. 23:01
26/27 anonim válasza:
Őszintén még nem vettem észre hogy nézné,tehát jól csinálja.Az zavarna ha utánnafordulna,az kellemetlen.
Nő létemre én is nézem a nőket és megjegyzem ha valami szépet vagy furát látok.egyszer jött velünk szembe egy nő,akkorra mellei voltak hogy én még életemben nem láttam ilyet,majd a bimbója kilógott,nem lehetett nem észrevenni.Mikor megkérdeztem a párom mit szól hozzá,akkor megkérdezte mihez....azt hittem falra mászok,hova a fenébe tekinget..azóta se láttam ilyet.
2014. jún. 19. 08:39
27/27 anonim válasza:
Egyszer zavart, amikor látványosan utána fordult két nőnek. Azt szóvá is tettem, bocsánatot kért és mondta, hogy csak azért volt, mert mindkettő nagyon jól nézett ki. Ami egyébként tény, én is megnéztem :)
Egyébként viszont elvárom, hogy ilyen szituációban legalább ha velem van, használja a perifériás látását :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!