Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők. Titeket zavar ha a...

Nők. Titeket zavar ha a férjetek/pasitok megnézi más nők popóját?

Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 16:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Hát mit nézzen, ha mellettetek megy?

A ti feneketeket, meg majd a mögöttetek jövő nézi!

(...és az ő párja is ír ide kérdést ez ügyben!)

2014. jún. 18. 17:01
 12/27 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Azért van a szeme, h nézzen vele. Én is megnézek egy jó seggű pasit, és? Attól még a pasimat szeretem! Egyébként vallási szemszögből helyesnek nem helyes, dehát az ember meg gyarló.
2014. jún. 18. 17:02
 13/27 anonim ***** válasza:
10%

hát ha kommenteli akkor attól a falnak megyek, és elkeseredek... meg ha látom hogy belenéz a visszapillantóba...

de ha nem szól akkor nem haragszok, én is megnézem a jó pasikat, de nem mondom neki :) ez igy fair

2014. jún. 18. 17:08
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
Együtt szoktuk, aztán megvitatjuk a látottakat :D
2014. jún. 18. 17:31
 15/27 anonim ***** válasza:
14%
mi együtt nézzük :D van, hogy én szólok neki, hogy nézd már, de csinos.
2014. jún. 18. 17:35
 16/27 anonim ***** válasza:
Állítólag ezért szereti sok férfi előreengedni a nőket az ajtóban. Addig feltűnésmentesen felmérheti a terepet:)
2014. jún. 18. 17:44
 17/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem, mert nem bunkó módon teszi. Én is megnézek embereket az utcán, férfiakat is, de nem kigúvadt szemekkel.
2014. jún. 18. 18:59
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
vajon ha azt írtuk volna válasznak, hogy mocskos büdös bunkó, hogy meri, akkor az megfelelő válasz lenne? MErt a nem zavar mind le lett pontozva :)
2014. jún. 18. 19:08
 19/27 anonim ***** válasza:
Alapvetően az, hogy megnézi más fenekét, abszolút nem zavar. Én is megnézek másokat. Az emberek már csak ilyenek. Nem lehet vele mit tenni. Viszont azt bunkóságnak tartanám, ha a jelenlétemben mondjuk megfordulna valaki után, vagy feltűnően megbámulná, esetleg még nekem kommentálná. Ezt kissé megalázónak tartanám, hiszen én sem kommentálom neki a strandon, hogy húúúú annak a pasinak milyen jó a felsőteste például. Meg nem is folyik a nyálam. De azért megnézem, na. Megnézi ő is biztos. Szokták mondani "hűséget fogadtunk, nem vakságot"
2014. jún. 18. 19:53
 20/27 anonim ***** válasza:

Meg szokta nézni, de nem csak a feneküket, inkább a csajokat egészben.

Aztán megkérdezi, szerintem szép e az adott hölgy.

Múltkor a metró aluljáróban láttunk egy nagyon szép szöszi lányt. (A páromnak esetei a természetes szőkék)

Meg is kérdezte tőlem utána, hogy szerintem valódi szőke volt e, mert én jobban értek hozzá :D

2014. jún. 18. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!