Apum csaja terhes! Mit tegyek?
Nem tudom mit írt a figura csak sejtem, de abból a szempontból igaza van, hogy túl sok minden sz@rt kell elfogadni a mai gyerekeknek. Ezek a vegyes családok szánalmasan katasztrofálisak. Tele problémákkal.
A sima testvérek sem mindig jönnek ki egymással nemhogy minden szedett-vedett féltestvér.
Két dolgot tehetsz. Vagy jó pofát vágsz a történethez és asszisztálsz, akkor lesz egy hipertrendi öszvér családotok. Vagy dönthetsz úgy is , hogy apád másik családot választott, akkor neked sincs rá szükséged. Egyik sem elítélendő. A másodikkal lehet, hogy hamarabb lezárod a dolgot és kevesebbet fogsz problémázni, lesz időd mással foglalkozni.
És mi lenne, utolsó, ha simán szeretné a kistestvérét, és jó kapcsolatot építene ki az apja barátnőjével?
Én inkább erre szavazok.
"És mi lenne, utolsó, ha simán szeretné a kistestvérét, és jó kapcsolatot építene ki az apja barátnőjével? "
Az sem rossz ötlet, de nem vagyunk egyformák. A szeretet nem jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!