Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglopott az unokatestvérem,...

Meglopott az unokatestvérem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk az ünnepek alatt, s először lenyúlt tőlem 2000-t,mert előlhagytam a szobámba, az volt az ajándékom..aztán meg este aztmondta megnézi a pénztárcám, s hallottam h zörög a pénz, bementem, de apró nem tűnt el, csak még egy ezres,mert mondtam h tudom mennyit hoztam. Aztán éjjel direkt megvártam amíg elalszik, elloptam a táskáját, átkutattam és megtaláltam a 3000-t.OLYAN BÜSZKE VOLTAM MAGAMRA ÉS OLYAN JÓ ÉRZÉS VOLT!! ez baj? :S

és reggel láttam mikor nézte a táskáját,átkutatta,de nem volt ott.erre mondja h megnézem egy kicsit a tárcád.mondom neeem, elég volt a tnapi kavarból!!! (mert tnap meggyanúsítottam és még ő volt megsértődve..)

szal most szolnom kéne a szüleinek? még a bátyámnak sem szóltam...

ő 14/L én meg 16/L.

mit tegyek?

2010. jan. 3. 10:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én magyar vagyok,aaz tuti.Hogy az apám agáról származó rokonom micsodák,azt sosem tudtam igazán...kicsit sötétebb bőrűek, de velem mindig nagyon jól bántak.

Nem tudom,szerintem tök normális dolog,h megnézi a pénztárcám..de persze nem azt a részét, ahol a pénz van..:S mind1.köszi

2010. jan. 3. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek.
2010. jan. 3. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:

minket is már meglopott unokatesóm,ő akkor olyan 10 éves volt. Először csak gyanús lett,hogy eltűnt némi pénz,de gondoltuk elkeveredett valahol. Aztán átjött,és megint eltűnt tesóm pénze. Szóltunk anyumnak is.De persze nem tudtuk bizonyítani,de anyum hitt nekünk.Úgyhogy mikor legközelebb jött át,direkt megjelöltünk egy papírpénzt, látható helyre tettük és így rábizonyítottuk (persze tagadott,de hiába,nála volt a jelölt pénz) és ekkor már szólhattunk ő szüleinek is. És hát lett beszélve a fejével,azóta nem csinál ilyet.

Szerintem te is tegyél ilyesmit,amivel lesz bizonyítékod is.

2010. jan. 3. 16:01
 14/14 anonim válasza:
szerintem verd agyon vagy veresd meg vagy lopd vissza:D
2010. aug. 22. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!