Együtt voltunk az ünnepek alatt, s először lenyúlt tőlem 2000-t,mert előlhagytam a szobámba, az volt az ajándékom..aztán meg este aztmondta megnézi a pénztárcám, s hallottam h zörög a pénz, bementem, de apró nem tűnt el, csak még egy ezres,mert mondtam h tudom mennyit hoztam. Aztán éjjel direkt megvártam amíg elalszik, elloptam a táskáját, átkutattam és megtaláltam a 3000-t.OLYAN BÜSZKE VOLTAM MAGAMRA ÉS OLYAN JÓ ÉRZÉS VOLT!! ez baj? :S
és reggel láttam mikor nézte a táskáját,átkutatta,de nem volt ott.erre mondja h megnézem egy kicsit a tárcád.mondom neeem, elég volt a tnapi kavarból!!! (mert tnap meggyanúsítottam és még ő volt megsértődve..)
szal most szolnom kéne a szüleinek? még a bátyámnak sem szóltam...
Szólnod hát! Már azsem számít, ha rosszban lesztek ezek után, ígyis semmibe vesz téged.
2010. jan. 3. 11:03
2/14 anonim válasza:
Igen, szólj. Hogy a francba jut eszébe? nehogy már még te falazz neki. Am engem is meglopott az unokatesóm, nekem az mp4em.
2010. jan. 3. 11:04
3/14 anonim válasza:
Igen, szóljál a szüleinek. Ez nem játék. Ráadásul még szerencséje is van, hogy ilyen nyugodt habitusú vagy. Engem egyszer lopott meg az unokatestvérem, de jól meg is téptem a szutykost.
2010. jan. 3. 11:04
4/14 anonim válasza:
Szólj, mert ha ezt mással, és nagyobb összeggel teszi, komoly ügy is lehet belőle.
2010. jan. 3. 11:10
5/14 A kérdező kommentje:
meg azt nem értem h 2,majdnem 3 évvel fiatalabb nálam.hogy tehet ilyet?? ha még kisebbet, azt sem, de megértem...de így...
de am úgysem nekem fognak nekem hinni..nincs bizonyítékom,meg ő előttem is tökre tagadta.
és miért volt ez olyan izgalmas, és büszke érzés visszalopni? szó szerint ugráltam x)
2010. jan. 3. 11:23
6/14 anonim válasza:
Mondel a unokatesód tudta nélkül a szüleidnek az egészet komolyan, nem elviccelődve. Szerintem ha komolyan adod elő elhiszik majd és beszélnek az unokatesód szüleivel, vagy hát ha nem is beszélnek velük, legalább tudnak róla és nem kell attól félned, hogy mi lesz ha legközelebb ez történik. :)
2010. jan. 3. 11:40
7/14 anonim válasza:
Nem vagytok ti véletlenül roma származásúak?
2010. jan. 3. 11:57
8/14 anonim válasza:
Igazából én már ott elakadtam, hogy egymás tárcajat, táskáját nézegetitek.Az mindenkinek a legszigorúbb értelemben vett magántulajdona. Sokszor ha megkér valaki(tervérem,párom) hogy vegyek ki neki pl.zsebkendőt a táskájából, én inkább odaviszem az egész táskát, hogy ne kelljen belenyúlnom. Nálatok is hasonlóképp kellene a dolgokhoz állni. Az enyves kezű unokatestvért pedig nagy ívben kerüld. A mai 14évesek már nem gyerekek(disco,alkohol,szex), tudják nagyon jól, hogy mit tesznek. Azt pedig abszolút megértem, hogy jó érzéssel töltött el,mikor beigazolódott amit gondoltal,ráadásul vissza is tudtad szerezni.
2010. jan. 3. 12:08
9/14 anonim válasza:
mindeképpen szólj valakinek..
képzeld el, hogy mi lenne, ha kitudódna, hogy valami probléma volt köztetek és ő állítaná azt, hogy te loptál tőle 3000 forintot. Ebben az esetben mivel nem szóltál senkinek nem biztos, hogy neked hinnének.
2010. jan. 3. 12:46
10/14 anonim válasza:
Én is örülni szoktam annak, ha valamit visszaszerzek ami az enyém, vagy valakit sikerül lebuktatnom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!