Hogyan oldja meg a barátom? Mi baja az apámnak? Mit tegyünk vele?
17 éves lány vagyok.
2 honapja van egy barátom,Ő 19 éves.
teljesen normális jólnevelet srác...nem papucs, elmondja a véleményét, érti a viccet, mégsem tiszteletlen és nem bunkó.jól megvagyunk. Apám 56 éves. És mostanába (bocsánat a kemény szóért) nagyon bunkó velem. multkor megkérdeztem, mibaja, zavarja a fium? erre aztmondta, hogy dehogyis, azt elmondaná. Mégis ittvolt tegnap a barátom, és apám jófejkedett vele... de a barátom bevédte anyumat előtte... és faterom csak mosolygott. de ma nagyon bunkó volt velem. mibaja van? És a barátom beszélni akar vele... mert bántja, h szenvedek....
majd hozzászokik a helyzethez az apud. kell egy kis idő neki.
ne tegyen semmit másképp a barátod, mint eddig.
továbbra is legyen jólnevelt, udvarias.
és viselkedjen természetesen, ne zavartassa magát apud viselkedése miatt.
és ma mondta apám, h én csak 1 év után mehetek át a pasimhoz, és szobafogságra fog itélni... most 27 évesen akar nevelni, pedig sosem foglalkozott velem. és mostanában mindig piszkál. pedig a fium előtt normális....
ha van kérdés válaszolok.
Jah nincs egymsánál alvás... anyám falaz nekem mindig.... mert apámmal nem lehet szót érteni
igen valószínű most tudatosul faterodban h felnöttél.
nállunk meg pont forditva volt. mig nem lett barátom állandoan piszkált, meg néha ütött is :( de mikor lett narátom onnan kezdve mintha kicserélték volna. utánna már nem bántott. de a lehető leghamarabb leléptem otthonrol.
ne foglalkozz túl sokat apukáddal, lényeg, hogy lássa, hogy jobban eltávolodsz tőle, ha be akarja szabályozni az életedet. ha észreveszi, hogy nem válik be a taktikája, majd változtatni fog.
amíg anyukád melletted áll, nincs gond.
sok szülő csak 18 fölött engedi, hogy a lánya máshol aludjon, persze ettől még szexelnek a tinik, csak napközben, mikor a szülők nincsenek otthon. :D
ez rendben is van, addig ők tartoznak felelősséggel érted, már csak 1 év addig, szóval no para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!