Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyát? (bőv. Lent)

Hogy vegyem rá anyát? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Légyszi segítsetek, adjatok tippet.

Na szóval... szeretnék egy acélbetétes bakancsot. Anya nem engedi, pedig a pénz meg lenne rá, de azt mondja hogy az ő pici lánya nem fog bakancsban mászkálni, neki ez "összeegyeztethetetlen a munkájával"(rendőrségnél dolgozik). Nem azért kellene, mert hű de jól néz ki meg skinheadség (csak egy kicsit..megvan az oka) hanem mert tényleg sok a cigány a városban, és azok (a ***) "nem szeretnek" engem..éis utálom őket. De akkor mit tudjak csinálni 14 éves lányként, amikor 3an körémállnak, akkorák mint egy ház, és addig nem engednek el ameddig nem adok nekik cigit, vagy pénzt vagy vmit (megtörtént eset). Múltkor is azért úsztam meg mert jött a barátom és már sem volt olyan nagy szájuk(de mind1 ez most nem ide tartozik). Mondtam anyának, hogy jó, akkor nem muszáj bakancs, adjon egy gázspray-t, vagy boxert, vagy valamit, de azt sem engedi. És nem érti meg, hogy ezeknek nem olyan a "stílusuk" miint a magyaroknak, ezek ha egyet megütök dupla annyian lesznek,és nem beszólni meg ügtni fognak, hanem pl késelni, És sosem tudhatom mikor kötnek belém. És azt sem érti, hogy a barátom pl meg tudna védeni legvégső esetben (de ő sem jöhet veem mindenhova), tőleis el akar tiltani...Pedig ismeri a cigányokat anya is, és mégsem ad arra esélyt, hogy megvédjem magam tőlük..

Mind1, a lényeg, hogy tudnám rávenni, hogy megkaphassam a bakancsot?(2 hónap múlva szülinapomra)

Bocsi a kisregényért és az esetleges helyesírási hibákért.

14/L (anyu 38 éves)

2010. jan. 2. 22:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudok biztosat mondani, mert az érvelésedet én sem pontosan értem... szóval Te egy acélbetétes bakanccsal akarod megvédeni magad három férfival szemben?

Egyébként megkérdezheted, milyen megoldás volna a problémára, ami az ő munkájával, amely szorosan kapcsolódik a témához, összegyeztethető.

2010. jan. 2. 22:43
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is hagyd, nem mész azzal semmire.

csak közelharc esetén jó.

eleve ne engedd közel magadhoz őket, vagyis, ha fenyegetőnének, de még távolabb vannak, akkor jó egy gázpisztoly pl., csak nem tudom, 14 évesen lehet-e nálad ilyesmi. beszerezni könnyű, kérd meg az egyik olyan ismerősödet, aki 18 fölötti, hogy vegyen neked egyet.

de legjobb, ha nem mászkálsz estefelé éjjel egyedül.

3/23 Sexylady ***** válasza:
100%
Vedd meg magadnak, állj a sarkadra! nem annyira drága, 15E ft-ért, már kapsz steel-t 17-ért red roostert! DE!: szerintem próbáld meg megbeszélni, már amennyire lehet azokkal a büdös cigókkal, és csak ha ők provokálnak, akkor bántsd őket! Ha mindenképpen verekedni akarsz, akkor valami hangfelvételt, vagy hasonlót csinálj azért, talán akkor nem b.sznak meg utána annyira, bár ebben a korrupt országban sosem lehet tudni :/
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

megmondtad neki(anyudra gondolok) hogy bántottak????

ja és nem az a megoldás h menősködsz h milyen "félelmetes" bakancsod van,hanem hogy szólj egy felnőttnek vagy az OFődnek.egy tizenakárhány éves kis csaj nem-igen tud mit tenni a (büdös,roh@dt,ego) cigányok ellen.sajnos....:S

17F

2010. jan. 2. 22:46
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

Attól, hogy lesz bakancsod, vagy boxered, még nem fogsz tudni megverni 3 darab nálad jóval nagyobb akármilyen emberszabású élőlényt.

pláne, hogy azt mondtad, ha egyet megversz akkor mindjárt kétszer annyi lesz.

ha anyád rendőr vagy rendőrségen dolgozik, akkor miértnem tőle kérsz segítséget olyan formában.

2010. jan. 2. 22:48
 6/23 anonim válasza:
90%
anyádnak tök igaza van, csak még több bajod lenne acélbetétes cipőben
2010. jan. 2. 22:49
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
mit akarsz a bakancsal felemeled a lábad ha rugnál ő megfogja a lábad és te földre esel aztán meg meggyilkolnak ezt akarod kislány
2010. jan. 2. 22:50
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne állj le a cigányokkal verekedni. Inkább szaladj el ahogy meglátod őket, az a biztos! de amúgy anyudat sem értem:S
2010. jan. 2. 22:51
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Csak szólok, ha végül mégis megkapnád a bakancsot, akkor ne lepődj meg ha többen fognak néha körbeállni. A bakancsos embereket sokkal többen utálják, és egy 14 éves lányba elég könnyű belekötni.
2010. jan. 2. 22:57
 10/23 anonim ***** válasza:
83%

22:43

3x is volt már dolgom cigányokkal, mindig délután, kérdezővel sem biztos, hogy estefelé történtek meg az ilyenek.

Amúgy itt van pár légpisztoly, nem tudom 18 alattiaknak legális-e, de azért itt van:

[link]

2010. jan. 2. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!