Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utáltál már valakit, úgy,...

Utáltál már valakit, úgy, hogy nem tudtad megmagyarázni miért utálod?

Figyelt kérdés
Kiderült később, hogy miért utáltad, vagy csak egyszerűen nem volt szimpatikus? Vagy később jóba lettetek?Persze itt nem hónapokról beszélek, hanem évekről.
2010. jan. 2. 21:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy utálnám, az túlás, de sok olyan ember van aki nem szimpi.Egyszerűen nem vagyunk egy hullámhosszon és valszeg a kisugárzása okozza a dolgot.De tény, hogy nálam is van, hogy idegesít valaki jelenléte.
2010. jan. 5. 07:04
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a másik oldalon állok engem szoktak első látásra utálni.Pedig csak annyi bűnöm van hogy csúnya vagyok amiről nem tehetek és ez vált ki az emberekből ellenérzést mert sajnos az emberek birkák.Aztán mikor megismernek jön a szöveg hogy "jaj olyan aranyos vagy ki sem nézném belőled".Köszi erre nincs szükségem.Ezzel csak azt akarom mondani hogy sajnos nagyon sok ilyen ember van még az is ilyen akinek jobb lenne ha elásná magát nem hogy még ő utál másokat ugyan már nézne tükörbe.És sajnos azt hiszik hogy akit ők utálnak az biztos hogy bunkó,buta,undok,és nem is ember.Eszükbe nem jut hogy talán nem így van.
2010. jan. 5. 18:00
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nézd,ez egy olyan dolog,hogy nem szerethet mindenki mindenkit.Az éréseinket,benyomásainkat nem lehet erőszakkal megmásítani,még akkor sem,ha szeretnénk!Engem is vannak,akik unszimpatikusnak tartanak,mert egyszerűen nem szeretik,ha valaki visszafogottabb,én meg azokat nem kedvelem,akiknek nagy a szájuk.Ilyen a világ,ezt meg kell emésztened.Nyilván Neked is akad olyan,akit nem kedvelsz,és egyszerűen csak nem bírod,kész,ennyi.Koncentrálj inkább azokra,akik szeretnek! (Régen én is szívemre vettem,ha egy idegen bunkó volt velem,mert nem tetszett neki a fejem,aztán rájöttem,hogy ez a világ rendje.Van,akit meg én bírok,csak én nem mutatom ki olyan látávnyosan,inkább elkerülöm lehetőleg.)
2010. jan. 5. 22:07
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Félre értesz,vastagon leszarom az ilyeneket.Csak megírtam az én tapasztalatomat ebben a kérdésben.Ha most fegyvert tartanának a fejemhez akkor sem tudok olyat mondani akit utálok a külseje alapján,ha nem ismerem akkor mit utáljak rajta?Engem valahogy másképp neveltek,sokkal több energiába kerül utálkozni mint mosolyogni egyet én így gondolom.
2010. jan. 6. 08:23
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Te is félre értesz.Én sem a külső alapján ítélek,hanem az alapján,ahogy viselkedik,másokkal beszél,ahogy szemléli a világot,ahogy velem viselkedik.Sosem bántottam valakit azért,mert csúnya,mivel én sem vagyok matyóhímzés.
2010. jan. 6. 14:17
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tény, hogy a jó külsejű emberekről tudat alatt az ember azt feltételezi, hogy okosabbak, kedvesebbek, jobbak. Ez be van bizonyítva. De ha egyszer valaki megismer, megváltozik a véleménye és ha nem is vagy szép, attól bármi más lehetsz, ahogy a többi ember is. Egyébként a szépség relatív. Téged is találhat valaki szépnek.
2010. jan. 6. 14:22
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát hallod akkor tényleg félre értettük egymást.
2010. jan. 6. 15:23
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet...félreértések sorozata! :-)
2010. jan. 6. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!