Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utáltál már valakit, úgy,...

Utáltál már valakit, úgy, hogy nem tudtad megmagyarázni miért utálod?

Figyelt kérdés
Kiderült később, hogy miért utáltad, vagy csak egyszerűen nem volt szimpatikus? Vagy később jóba lettetek?Persze itt nem hónapokról beszélek, hanem évekről.
2010. jan. 2. 21:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
én az egyik osztálytársammal. a gimi első napján az ajtóban nekem jött, beszólt valamit és arcoskodott, én meg majdnem levertem, szerencsére a portás közbeszólt. immár 4 éve utálom, de amikor először megláttam, akkor is rögtön egy gyíknak tartottam...
2010. jan. 2. 23:06
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és még most is útálom őket x
2010. jan. 2. 23:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a főnöknőmet nem kedvelem (az túlzás, hogy utálom), nem rossz vagy gonosz nő, csak teljesen más a gondolkodásmódja. Cicababa csinike, sosem álltam az ilyeneket, kivéve a legjobb iskoláskori barátnőmet, aki menetközben lett ilyen, nála nem zavart, mert teljesen normális felfogású maradt. Talán azért nem kedvelem, mert nem érett arra, hogy emberek vezetője legyen. Azért nem csinálja rosszul, rosszabbat is láttam már. Nehéz racionális okot találni az ilyesmire.
2010. jan. 3. 00:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én a tegnapi 21.43-as válaszoló vagyok,és talán nyersen fogalmaztam,de sajnos ezt érzem,amit leírtam.Nem hiszem,hogy bárkinek magára kellene vennie,és ezért lehúznia,mert nem volt célom megbántani senkit sem.Az az igazság,hogy az említett illető már kezdetektől ha velem nem is,de a környezetével rendkívül flegma,és lekezelő volt,nagyszájú,nagyképű,én aztán tudok élni,stb.Én meg visszahúzódó,kevés beszédű,csendes és magának való.Mivel nagyon különböztünk,egyszerűen irritált,erről nem tehetek.Ő is utált,s ezt éreztette velem.Aztán egyszer teli lett vele a hócipőm,kikeltem magamból,és útba igazítottam.Azóta legalább jogos az utálat... :-)

Ezt most azért írtam így le,mert láttam,hogy gonosz perszónának tűnök. :-) Egyébként szintén a sógornőmről van szó.

2010. jan. 3. 01:29
 15/28 anonim válasza:
100%

Én egyik osztálytársammal vagyok így. A gimnázium első éveiben csak vele voltam, nem is barátkoztam másokkal. Aztán nem tudom hogyan, de valahogy teljesen eltávolodtam tőle, mára már egyáltalán nem is szeretem, már-már irritáló számomra. Tudom, hogy nem szép dolog, de ezt érzem és nem tudok ellene mit tenni.

Az az egy jó dolog benne, hogy most már másokkal is barátkozok.

2010. jan. 3. 02:08
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek nagy része akaratlanul is eldönti az első pár másodpercben, hogy egy ember szimpatikus-e vagy sem. Sajnos külső alapján ítél az ember, aztán kiderül, hogy mégis más az illető. Bár nekem legtöbbször nem nagyon változott a véleményem arról, aki rossz benyomást tett rám. Valami olyasmit olvastam, hogy a rossz benyomást/tetteket sokkal nehezebb jóvá alakítani, mint a jót lerontani. Ahhoz kb. 7 jó dolgot kell tennie az illetőnek, hogy kompenzáljon 1 rosszat. Utálni nem utálok senki olyat, aki nem bántott soha. Szerintem az utálat erős kifejezés, de van olyan, aki nem ad rá okot, de valahogy nem kedvelem, de az nem utálat.
2010. jan. 4. 11:19
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Én a sógorom barátnőjével vagyok így!Már mikor megláttam,akkor éreztem,hogy nem fogom tudni igazán megkedvelni!De persze azért megpróbáltam!Jártak át hozzánk,kártyáztunk stb.Aztán szép lassan beigazolódott az amiért nem tudtam elfogadni!Folyton magával volt elfoglalva(fodrász,műköröm),amihez persze nem dolgozott és nem állt úgy anyagilag!Van egy 11 éves lánya,akit alig nevel és hozzá jött a sógorom ugyanolyan nevű 9 éves lánya,akivel még kevesebbet foglalkozott!Mint kiderül nagyon szeret sörözni,ami szerintem ne olyan vészes,ha egy nő nem minden nap űzi ezt a tevékenységet,de ő minden nap,minden órában!Valamint,ha a lányok kapnak ruhákat,akkor mindig mondja,hogy előbb ő nézi át magának és csak utána a lányok!

A másik sógoromékhoz a nyáron azért jártak csak,hogy a nőnek ne kelljen főzni és sört venni!Mindig ott élősködtek!Egy idő után megunta a másik sógorom és megmondta nekik,hogy csak akkor jöhetnek,ha hoznak is!Na,azóta nem igen járnak oda és azóta mi vagyunk a bunkók,a gyerekeket tiltja tőlünk és az apósomtól is!

Azért ne értsétek félre!A sógorommal nincs nagy baj,csak a barátnőjével!

Tudnék még nagyon sok mindent mesélni,de akkor már nagyon hosszú lenne!

2010. jan. 4. 12:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a sógornőmet utálom,de int olvastam sokan vannak vele így.
2010. jan. 4. 12:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Akadt pár ember akit első látásra ki nem állhattam.Sokáig nem értettem,aztán kiderült miért.Nevezhetjük 6.érzéknek, vagy női megérzésnek.Az egyik ilyen ember a szomszédom aki pár év után kikezdett velem.pfujj
2010. jan. 4. 13:32
 20/28 anonim ***** válasza:
68%

Ha új embereket mutatnak be, azonnal eldől bennem, hogy bírom-e vagy nem. az affektálós, nyávogós kis r.bancoktól rosszul vagyok, csakúgy mint a megjátszós, maníros szende kis szüzektől. férfiakra is ugyanúgy érvényes ez, náluk a modorosságot meg a kenetteljességet nem bírom.

volt egy érdekes esetem pár éve: az egyetemen az egyik új tárgyamon olyan tanárhoz kerültem, akivel még nem volt órám. mindenki áradozott a nőről, hogy mennyire jófej meg kedves, engem viszont a hideg rázott tőle. a mai napig nem tudom meg magyarázni, de volt számomra valami hihetetlen taszító a személyiségében, ha csak megláttam vagy meghallottam a hangját megvonaglottam. úgy éreztem, hogy túlságosan is belemászik a kis világomba, persze tettetett kedvességgel, jópofasággal.

2010. jan. 4. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!