Találkoztál már ilyen emberrel? Milyen az ilyen ember? Csak engem készít ki?
Anyukámról van szó. Hétvégén màr reggel közvetlen azután, hogy felkelt bejön a szobámba és kezdôdik..
"Hol vagy kincsecském? Hol vagy???" "Itt vagy anyuci (engem hív anyucinak..)???" ..a lakás 40nm, 2 szoba.. nem sok helyen lehetek. Ezt a "hol vagy" kérdést elismétli még legalább 5x a következô fél órában.
Hétköznapokon naponta 3-4x felhív, dèlután mikor hazaér rákezdi:
"Hánykor kelltél kicsi virágszálam?? Miért olyan korán?? Hol voltál?? Mit vettél? Kivel találkoztál? Meddig aludtál? Mit ettél??? Nem volt meleged? Mit vettél? Voltál valahol? Vettél cipôt/telefont/kocsit/stb??? Miért nem?? Nincs huzat? Nem fázol? Mit ebédeltél??" Erre én fogom magam és bemegyek a szobámba, de rögtön utánam jön: "Miért mentèl el?? Hova mész kicsikém? Gyere ki oda a nagyszobába!! Hánykor keltél?? Itthon voltál egèsz nap?"
10 percen belül újra megkérdezi ugyanezeket.
Aranyos lehet :)
Biztos ilyen törődős, kedveskedő tipus.Egyébként addig örülj, amíg van, aki megkérdezi...
Sok fiatal örülne, ha legalább fele ennyit törődnének vele.Sok van, akinek annyit sem mondanak otthon, hogy fapapucs.
Régebben egyébként volt egy férfi szomszédunk, egy apuka, akinek hasonló stílusa lehetett.Egy mézes-mázos tündéri ember volt.Mikor átjött hozzánk, kb így kezdte:"Csólokom Bözsi néni!Csillagvirágom!Hogy tetszik lenni?Egyem a szívét!"
Aranyos.Engem nem idegesítenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!