Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztál már ilyen emberrel...

Találkoztál már ilyen emberrel? Milyen az ilyen ember? Csak engem készít ki?

Figyelt kérdés

Anyukámról van szó. Hétvégén màr reggel közvetlen azután, hogy felkelt bejön a szobámba és kezdôdik..

"Hol vagy kincsecském? Hol vagy???" "Itt vagy anyuci (engem hív anyucinak..)???" ..a lakás 40nm, 2 szoba.. nem sok helyen lehetek. Ezt a "hol vagy" kérdést elismétli még legalább 5x a következô fél órában.

Hétköznapokon naponta 3-4x felhív, dèlután mikor hazaér rákezdi:

"Hánykor kelltél kicsi virágszálam?? Miért olyan korán?? Hol voltál?? Mit vettél? Kivel találkoztál? Meddig aludtál? Mit ettél??? Nem volt meleged? Mit vettél? Voltál valahol? Vettél cipôt/telefont/kocsit/stb??? Miért nem?? Nincs huzat? Nem fázol? Mit ebédeltél??" Erre én fogom magam és bemegyek a szobámba, de rögtön utánam jön: "Miért mentèl el?? Hova mész kicsikém? Gyere ki oda a nagyszobába!! Hánykor keltél?? Itthon voltál egèsz nap?"

10 percen belül újra megkérdezi ugyanezeket.

2014. jún. 14. 11:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

# 10/10 Szerintem amire te gondolsz azt a kérdező nem gondolta komolyan,mármint csak úgy felsorolt dolgokat :) Szerintem nem kell ezt szó szerint érteni :)

De akkor is trollfób vagy :) Minden második kérdésben csak a trollokat keresed,pedig trollok nem léteznek csak a gyűrűk urában :)

2014. jún. 14. 12:20
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

11-es,

Ismerjuk egymast???

2014. jún. 14. 12:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Extrem extrovertalt, volt egy ilyen lakotarsam, egyszeruen nem allt be a pofaja. Folyamatosan beszelnie kellett, mindig ugyanazokat kerdezte, pedig tudta a valaszt.
2014. jún. 14. 12:32
 14/21 A kérdező kommentje:

Évek óta ezt csinâlja.

Én már mondtam szépen, nyugodtan, még pszichológiai könyvet is olvastam neki errôl, de egyik fülén be másikon ki.

Ez nem társalgási szándék a részérôl szerintem, mert ha válaszolok akkor is még megkérdezi ugyanazt akár közvetlen utána is. Közben látszik, hogy oda se figyel arra, amit válaszolok .. nagyon bosszantó

2014. jún. 14. 12:34
 15/21 anonim ***** válasza:
24%
Ez aranyos. :) Elhiszem, hogy zavaró...de ezt csak azért csinálja, mert IMÁD! Szerintem örülj neki...és élvezd, amíg veled van................................
2014. jún. 14. 12:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Kérdeztem hány éves vagy, de nem írtad. Szerintem az is benne lehet, hogy kezdesz felnőni és érzi, hogy lassan elveszít mint gyerek és szeretné még az utolsó időt kihasználni. Sőt szerintem egyedüli gyerek vagy. Ja és igen, nyilván nagyon szeret!
2014. jún. 14. 13:20
 17/21 anonim ***** válasza:
49%

"élvezd, amíg veled van..."

Csak ezzel pont az élvezetet veszi ki az együtt töltött időből.

2014. jún. 14. 13:26
 18/21 anonim ***** válasza:
12:20-as, a Harry Potterben is vannak trollok!
2014. jún. 14. 13:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Talán értékelhetnéd, hogy szeret. Sok szülő kicsikorában is sz...rik a gyerekére.
2014. jún. 14. 13:42
 20/21 anonim ***** válasza:

17-es!

Hidd el, ha már nem lesz az élők sorában, vissza fogja sírni, azokat az időket, amikor állandóan "járta szája" az anyukájának!

2014. jún. 14. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!