Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám felesége ingyen babysitte...

Apám felesége ingyen babysitternek néz, apám meg neki ad igazat. Mit csináljak, hogy végre megváltozzon a hozzáállásuk?

Figyelt kérdés

Sajnos egy házban lakunk és a költözés egyik fél részéről sem megoldható, mi nem tudunk miből, apámék meg nem akakrnak menni.

Fél éve apám feleségül vette a barátnőjét, aki annak rendje és módja szerint beköltözött a 4 gyermekével. Az egy dolog, hogy azóta csupa mocsok minden, mert a takarítást még hírből sem ismerik, de most még a gyerekek felügyeletét is rám akarják bízni, mert én "úgyis itthon vagyok" a 8 hónapos fiammal. Az elején még nem volt ez zavaró, de már ott tartunk, hogy a nyaralásukat tervezgetik kettesben, mert én "úgyis itthon vagyok" és tudok vigyázni a gyerekekre. Már mondtam nekik szépen, mondtam nekik csúnyán, hogy ez így nem jó, de nem foglalkoznak vele, sőt apám egyenesen engem tart hisztis p***ának, amiért még ennyit sem tudok nekik segíteni.

2014. jún. 13. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Én megpróbálnék egy olcsó albérletet keresni, a nyugalomnál nincs drágább kincs, idegőrlő ez az állapot.
2014. jún. 13. 17:01
 12/14 anonim ***** válasza:
12%

Kinek a nevén van a ház? Ha az apukádé, akkor miért is nem fizetsz lakbért?

Én ezt sosem értettem, egy családról van szó, nem idegenekről. Te ingyen laksz a házukban, és cserébe ingyen vigyázol a gyerekre. És tényleg, ha már úgyis otthon vagy, ennyit nem tudsz segíteni?

Elképesztő, hogy milyen rossz családok vannak.

2014. jún. 13. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
rádhagynának 5 gyereket úgy az egyik egy csecsemő vagy hívd ki a gyámügyet vagy ted a babát a kezükbe és meny el valahova pár órára hogy lásák 2 embernek is nagy munka nem hogy csak neked lenne sok a szoptatások közben
2014. jún. 13. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"És tényleg, ha már úgyis otthon vagy, ennyit nem tudsz segíteni?

Elképesztő, hogy milyen rossz családok vannak."

Az az elképesztő, hogy egyesek hogy lekicsinylik a problémát. Egyedül vigyázni 5 gyerekre egyszerre, hát az nem semmi. A szülők meg felelőtlenek. Ha négy gyerekem lenne, (csak kettő van) egyik családtagomra sem merném rábízni őket, mert tudnám, mit jelent, ha egyszerre négyfelé kellene futni, de csak egyfelé tud az ember. Ha apudék így nyugodtan el mernek menni nyaralni/lazítani, akkor itt a legnagyobb baj nem veled van, kedves kérdező.

2014. jún. 16. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!