A feleségem nagyon anyás? Most elhagy?
3éve vagyunk házasok. Ő a kapcsolat elején meg mondta,hogy neki a szülei az elsők minden és mindenki felet àllnak! Azt hittem viccel..de 5év után sem hallotam tölle azt, hogy engem szeret a legjobban stb! ami rosszúl esik.
Szerintetek ezek a dolgok normálisak:
-naponta 5-6 x baszél az anyjával az apjával csa3x ami szerintem nagyon sok én egy honapba nem beszélek ennyit a szüleimmel!
-havonta 1-2 ott alszik máluk mert neki azaz otthona a "fészke"
-ha pl akkar magának venni valamit felhivja az anyukájat hogy szerinte meg vegye e!
-mutkor 1 hétig ott volt náluk mer az anyjának el tört a keze és segitett a hàztartásban
Amugy semmi baj anyosomékkal nem szolnak bele az életünkbe, a feleségemmet támogatják anyagilag vagy is minket ők fizetik a szàmlákat! A feleségem dolgozik én most egy 1 nem de nem hogy kihasználnánk hogy itthon vagyok ő megy a szüleihez ezt szóvátettem mire a válsza annyi volt "nem áll meg a világ hogy itthon vagy"
8 km re lakunk amugy anyosaméktol!
A lényeg ma meg mondtam a feleségemnek hogy fejeze be hogy állandóan az anyjánalvan....erre azt mondta nekem hogy fogjam be a számat és innkább legyek hálás hogy fizetim a számlákat mert egyéltalán nem lenne köteleségük és hogy ő akkot megy odda amikor akkar mert én nem mondhatom meg neki! erre én azt mondtam hogy takarodjon a házbol...el is ment es meg mondta hogy beadja a válast.
Amugy a feleségem nem hanyagolt elengem meg az itthoni munkákat..de nagyon zavar hogy ennyire anyás.
szerintetek tényleg elakkar válni vagy csak dühébe mondta?
A szüleihez való kötődése nem normális.
De azt még rosszabbnak tartom, hogy:
1. nem dolgozol
2. nem végzel házimunkát
Hogy fogod fenntartani a házat amiből elzavartad a feleséged?Miből fogsz enni? Azt hiszed az ex anyósék fizetik továbbra is a rezsit?
Tőled lehet én is hazamenekültem volna.
Amig volt munkám mi fizetük a csekkeket..de kirugtak mert munkaközben ittam..
De hogy megyek az anyosomékhoz,csak azt hallom, hogy találtál már állás...az apja mutkor monda,hogy ő alkalmaz de én nemet mondtam mert valami megalázó munkát akkart rámbizni...azt mondta mindent a lepcsőfok alján kell kezdeni...ami hülyeség hiszen a lánya férje vagyok igazán felajálhatott volna valami nagyop posztot is a cégnél...
A feleségem azt mondja, hogy azért van annyit náluk mert itthon mindig itt vannak a haverjaim...és pakolnia kell utánun es nem kiváncsi a haverjaim fejére...hat én sem az anyosomékra...
6 honapos terhes nagyon várja a babát én nem annyira..ma volt itt meg mondta hogy haza költözik mert nyugalmat akkar..és majd szól ha megszületik a baba..nem kér gyerektartást csak annyi hogy ne igyak a gyerek miatt...
ez nem normális!
Szerintem ez kamu.
Egy alkoholista léhűtő vagy, és a feleségedet kell szidnunk, mert hazamegy az anyukájához?
"Ő a kapcsolat elején meg mondta,hogy neki a szülei az elsők minden és mindenki felet àllnak!"
Tudtad ezt előbb is, lehet, hogy részeg voltál.
Ha elválunk..akkor köcetelhetem a részem? mivel munkanélküli vagyok igy kell fizetnie nekem a feleségemnek? segitheti a válást a feleségem javára hogy a sogora ügyvéd?
Nem értek az ilyen jogi dolgokhoz!
"mivel munkanélküli vagyok igy kell fizetnie nekem a feleségemnek?"
Mármint a feleséged tartson el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!