A feleségem nagyon anyás? Most elhagy?
3éve vagyunk házasok. Ő a kapcsolat elején meg mondta,hogy neki a szülei az elsők minden és mindenki felet àllnak! Azt hittem viccel..de 5év után sem hallotam tölle azt, hogy engem szeret a legjobban stb! ami rosszúl esik.
Szerintetek ezek a dolgok normálisak:
-naponta 5-6 x baszél az anyjával az apjával csa3x ami szerintem nagyon sok én egy honapba nem beszélek ennyit a szüleimmel!
-havonta 1-2 ott alszik máluk mert neki azaz otthona a "fészke"
-ha pl akkar magának venni valamit felhivja az anyukájat hogy szerinte meg vegye e!
-mutkor 1 hétig ott volt náluk mer az anyjának el tört a keze és segitett a hàztartásban
Amugy semmi baj anyosomékkal nem szolnak bele az életünkbe, a feleségemmet támogatják anyagilag vagy is minket ők fizetik a szàmlákat! A feleségem dolgozik én most egy 1 nem de nem hogy kihasználnánk hogy itthon vagyok ő megy a szüleihez ezt szóvátettem mire a válsza annyi volt "nem áll meg a világ hogy itthon vagy"
8 km re lakunk amugy anyosaméktol!
A lényeg ma meg mondtam a feleségemnek hogy fejeze be hogy állandóan az anyjánalvan....erre azt mondta nekem hogy fogjam be a számat és innkább legyek hálás hogy fizetim a számlákat mert egyéltalán nem lenne köteleségük és hogy ő akkot megy odda amikor akkar mert én nem mondhatom meg neki! erre én azt mondtam hogy takarodjon a házbol...el is ment es meg mondta hogy beadja a válast.
Amugy a feleségem nem hanyagolt elengem meg az itthoni munkákat..de nagyon zavar hogy ennyire anyás.
szerintetek tényleg elakkar válni vagy csak dühébe mondta?
Nahát, te otthon vagy, a feleséged dolgozik, és még az otthoni munkát is ő végzi? Ne csodálkozz, ha elmegy néha pihenni!
Keress inkább munkát, hogy ki tudjátok fizetni a számlákat!
Itthon is tudna!
Az anyjáék a munkahelye mellett laknak és szinte minden nap bemegy hozzájuk nem hogy sietne haza! az én anyám is utba esik hozzá mért nem meg be ha már ugy is arra jár?!
A feleséged dolgozik, végzi az otthoni munkát, és a számláitokat anyósod fizeti....
Te meg otthon pihengetsz és rinyálsz...férfinak érzed még magad egyáltalán? Mert az én szememben az ilyen ember nem férfi! A feleséged legjobb döntése lesz, ha tényleg elválik.
Mi lenne,hogyha úgyis otthon vagy mindennap elé mennél a munkahelyére, és néha elkísérnéd anyóshoz is?
Dejavúúúm van,mert a volt férjem volt ilyen,szar helyzetben voltunk,anyám ruházta a gyerekeket,meg néha még engem is,erre azt kérdezi tőlem a férjem,hogy "Anyád miért nem vesz ruhákat nekem is? " mondtam neki,vegyen neked ruhákat a saját anyád :D
A Te szüleiddel tartsd Te a kapcsolatot,az csak dícsérendő,ahogy Ő gondoskodik a szüleiről.
"Ő a kapcsolat elején meg mondta,hogy neki a szülei az elsők minden és mindenki felet àllnak!"
Igen, minden bizonnyal el fog hagyni, és ne sajnáld. Az ilyen nőt el sem szabadott volna venni, aki ennyire infantilis, a szülei rabja és esze ágában sincs felnőni. Számára te mindig valahol a sorban utolsóként kullogsz és nem kellsz másra, csak "az én párom engem a tenyeremen hordoz és mindnet megad nekem"-re és gyerekcsinálásra.
Nem írtad, és remélem, hogy nincs gyereked tőle, de ha van, akkor harcolj a kicsiért az utolsó csepp véredig. ne legyen ilyen önző kislány-anya nyomorultul felnőtt gyereke és rabja.
És válj el tőle te. Keress egy normális, felnőtt nőt, ne egy infantilis kislányt. Azok nem valóak házasságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!