Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a férjem gondolatba...

Megcsaltam a férjem gondolatban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakoribb, hogy tudnám leküzdeni ezeket a gondolatokat?

2014. jún. 7. 21:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Vagy maszturbálj egy jót ilyenkor !!

Ebben is tudok segíteni,ha kell !

2014. júl. 1. 21:18
 32/33 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi, de nincs rá szükségem :)
2014. júl. 1. 21:45
 33/33 anonim ***** válasza:
Ez egy hülyèn ajanlat volt! Maszturbàlas az azt jelentett önkielègitès, tehet nem kell segiteni mert a sajàt kielègitèsèt megoldja a hölgy. Amugy a vàlaszom, hogy gondolod vegig a dolgot ha bekeversz a passively aki imerösötök, az vajon hogy viszonyul majd hozzá ? Az csalàdos vajon? Vajon okie egy alkalmi kapcsolat, amitöl senki nek nem kopik el a nemi szerve az is is haz amiröl nem tudjunk az nem faj, satöbbi közhelyek, de itt van a baj hogy Tudod elraktàrozni majd ezt akarod megint mint a tilt ott gyümölcsöt, vagy te egyszerü akarod a hapsi meg majd keresö megint a tiltott gyümölcsöt aminek nem jó vège lehet.Szerintem ha ilyen be bele mèsz nem jol vègzödik. Egy dolgot tegyèl a szemed elè hogy ahol eszünk oda nem szartunk! Ha egerèszni akarsz mert ha szereted is a ferjedet, amit elmondtal akkor probàlj olyan helyen alkalmi kapcsolatot kialakitani ahol senki senkit nem ismert a ti baràti körötökben mert az valahol nem egèszsèges irányba viszi a dolgot. Baj lehet belölle..
2014. aug. 2. 04:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!