Megcsaltam a férjem gondolatban, mit tegyek?
" Amúgy marhául kíváncsi lennék, hogy akkor is ilyen megértőek lennének a válaszok,
ha azt írná ki egy nő, hogy "a férjem állandóan a 18 éves szomszédlányról fantáziál"..."
Amíg CSAK fantáziál, nincs baj!
Miért kéne a másik gondolatait is uralni?
A kísértés ellen csak egyetlen módon küzdhetsz! Ha megteszed! Mindezt annak tudatában mondom, hogy sajnos engem így csalt meg a barátnőm és 8 év után még mindig szeretem. Mégis azt mondom, tedd meg! Két dolog történhet!
1. Vagy még jobban belehabarodsz! Amit én erősen kétlek. Mondom ezt úgy, hogy az én exem épp így jött össze a szomszédjával! De én ezt nem hinném, hiszen bűntudatod van.
2. A másik lehetőség hogy megteszed és kiábrándulsz belőle.
Akárhogyis, mininél tovább halogatod annál rosszabb lesz! Ne halogasd! Tedd meg!
És van egy harmadik lehetőség is! Beszélt meg a pároddal hogy hozzátok össze hármasban! de én biztosra vewszem amint megteszed kiábrándulsz!
Szerintem ne hozzátok össze hármasban. Kommunikálni kellene inkább kettesben. Mióta vagytok házasok? Volt már más komoly helyzet, amit úgy tudtatok megoldani, h átbeszéltétek, őszinték voltatok egymáshoz?
Lehet, h a férjednek is vannak hasonló gondolatai, Neked is vannak. Lehet épp azzal kovácsolhatjátok erőssé a kapcsolatotokat, h nyíltan beszéltek erről. Kényes téma. Ne azt mondd neki, h lefekvéskor más hímtagját édesgeted, hanem mondjuk felbukkant valaki, akit vonzónak tartasz, és előjön álmodban, ellenálsz a kísértésnek, de a hormonokat nehéz kordában tartani.
Ha lelkiismeret-furdalásod van, akkor ne csináld. Ha csinálod, mert jó, akkor ne legyen lelkiismeret-furdalásod.
Elmondani meg semmiképp ne mondd el, miért tennéd? Amiről nem tud a férjed, az nem is fáj neki.
Ha tényleg elakarod felejteni akkor ne azon görcsölj, hogy mondogatod magadnak, hogy nem gondolok rá...nem gondolok rá, mert annál többet fogsz rá gondolni! Ez pont olyan mikor akarsz aludni, és nem megy minél jobban erőlteted, annál kevésbé sikerül.
Erre van egy jó módszer, akkor felkelek az ágyból és nekiállok a legutálatosabb munkának és azt mondom magamnak, hogy nem aludhatok ... kb 10 perc és állva alszom :) Furcsán működünk mi emberek, de ki lehet cselezni saját magunkat.
Először is enged meg magadnak, hogy bűntudat nélkül rágondolj és enged szárnyalni a fantáziád. Lehet már ez segít, mert saját magadnak tiltod meg. Játszd le a filmet a fejedben vizsgáld meg a vágyaid. Mi az, amit otthon nem kapsz meg? És akkor kezdődik a munka! Mennyit beszélgetsz őszintén a férjeddel? A házasságotokon gondolkodj, hogy kielégítő-e számodra, ha valami nem jó vagy kevés, azt beszéljétek meg.
Lehet lepontozni, de MINDEN AGYBAN DŐL EL!!
...és ez a nőknél is így van, még ha szőkék is!!
Úgy hogy a valóságban is megcsalod.
Én ezzel az egyszerű gyógymóddal máris személyesen segítenék !Akár tőbbször is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!