Aki nem házas, csak élettársi kapcsolatban él a gyermeke apjával, az megkereszteltetheti a gyermekét?
15:41
A Bibliát emberek írták. Isten soha nem mondott olyat, hogy házasság nélkül nem szabad szülni. Isten jóakaró, a házasságnak ilyen szempontból nincsen értelme. De ha két ember ezzel a szertartással akarja összekötni az életét, akkor van. Egy nő nem hülye, ha házasság nélkül szül, hanem saját döntése, és attól még nevelheti Isten hitre gyermekeit. A gyülölködés, amit Isten nem szeret.
"Nagyon sok férfi nem akar esküvőt!"
Én meg nem szülők házasság nélkül és nem költözök hozzá. Nem a férfi hibás ha nem akar házasodni hanem az akinek fontos és mégis belemegy nélküle. Persze mindent meg lehet magyarázni, de szerencsére már nem elnyomott nők vagyunk.
11. szerintem te egy sort nem ismersz a bibliabol
Le van irva egyertelmuen igen is hazassga utan szabad csak szexelni es gyereket szulni.
Aki nem hiszi olvasson utan.
Emberek irtak de isten uzenete ha ezt nem hiszed nem vagy kereszteny folosleges a kersstelo hiszen milyen hitre neveled a gyereked?
,,nem kell elhinni a bibliat hiszen emberek irtak kisfiam a konyv csak disznek van nem kell betartani egyik parancsot sem.,,
ugye ez nem komoly>?
Kérlek Benneteket, ne offoljátok szét ezt a kérdést, ne itt vitatkozzatok.
A választ megkaptam, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!