Azt hiszik a szüleim, hogy meleg vagyok?
"A másik véleményem pedig az, hogy Scythian egy tipikus vérjobber tahó, aki csak gyűlölködni és a buta előítéleteit képes hangoztatni. (Gondolom, a Fideszes / Jobbikos körökben ezért vállveregetés jár, de attól még nem lesz európai a gondolkodásmódja.)"
Szerintem meg egy szintén meleg libsi bunkó. :-D
Kár ebbe a politikát belekeverni. De megjegyzem pont a liberális balos hülyegyerekekre jellemző, hogy 14 évesen már össze-vissza bagzanak, mint a nyulak.
Egy kultúráltabb jobbikos, és most ne arra a pár hungarista bunkóra gondoljunk, akikkel gyakran a jobbikot azonosítják, úgy vélekedik, hogy szexelni érett fejjel érdemes, nem taknyos 14-15 éves gyerekként. Továbbá az egyetemet végigbulizzuk és a vizsgaidőszakot végigisszuk, végigdrogozzuk mentalitás is inkább balos jelenség. Legalábbis nekem egyik jobbikos egyetemi ismerősömre sem jellemző ez a viselkedés.
"Gondolom, a Fideszes / Jobbikos körökben ezért vállveregetés jár, de attól még nem lesz európai a gondolkodásmódja."
Nem. Pofánverés jár érte.
"Aztán majd összesöndörödsz a köpcös, kopasz szemüveges rendszergazdával a céges bilin és rögtön rájössz, hogy ki vagy valójában."
Ne a saját vágyálmodat vetítsd ki a kérdezőre, látens melegecske! ;)
Én meleg vagyok, és volt alibi barátnőm. Aki fél bevallani magának, annak mindig lesz ideje ál barátnőt szereznie.
Szerintem ne foglalkozz a szüleiddel, meg ezzel a meleg témaval, idővel majd úgyis meg fogják látni, hogy nem vagy az.
Most csak hagyd rájuk.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!