Azt hiszik a szüleim, hogy meleg vagyok?
Buták a szüleid, nemes egyszerűséggel. Én 21 évesen voltam először komoly kapcsolatban, nőként, bizonyára előtte leszbi voltam...
Nem értem az ilyen szülőket. Bezzeg, ha már 15 évesen a p****t hajtottad volna, és tojnál a tanulásba, akkor meg azért sírnának. Elég sok komolyabb fiú ismerősöm volt úgy, hogy csak húszas éveiben kezdett el ismerkedni. Előtte még nem érdekelték ezek a dolgok.
Vizsgaidőszak:-D
Nálunk akkor voltak a legnagyobb bulik...
Az elmúlt 5 évben is végig vizsgaidőszak volt?
Persze:-), mindig lesz kifogás. Később az lesz, hogy a munka elfoglal...Aztán majd összesöndörödsz a köpcös, kopasz szemüveges rendszergazdával a céges bilin és rögtön rájössz, hogy ki vagy valójában.
Csá, csokinyuszi, jó tanulást!
A véleményem az, hogy engedd el a füled mellett, amikor a szüleid hülyeségeket beszélnek, mást nem nagyon tudsz tenni. Ha pedig folytatják ezt, akkor igyekezz minél kevesebb időt eltölteni velük.
A másik véleményem pedig az, hogy Scythian egy tipikus vérjobber tahó, aki csak gyűlölködni és a buta előítéleteit képes hangoztatni. (Gondolom, a Fideszes / Jobbikos körökben ezért vállveregetés jár, de attól még nem lesz európai a gondolkodásmódja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!