Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lehetne egy kívánságod, mi...

Ha lehetne egy kívánságod, mi lenne az? Akár tárgyi, akár nem.

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 20:04
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
hogy soha soha soha többet ne lehessen gyilkolni......csak ezt kérném.
2010. jan. 1. 23:57
 42/55 anonim ***** válasza:
58%

Hogy a sok hülye ne pontozza le azokat a kérdéseket, amire NEM LEHET ROSSZ VÁLASZT ADNI! Mint például ezt. Miért adtak a válaszadók rossz választ? Erre a kérdésre nem lehet rossz választ adni!

És én akkor is egy telitalálatos szelvénynek örülnék a skandin! Az mindent megoldana! Meg ám kedves irigykedő lepontozó! A családom szeret engem, én is szeretem őket, boldogságban élünk, a páromat imádom, egyedül a pénz hiányzik az életünkből! Az, hogy te érzelmi roncs vagy, a te problémád. Keress magadnak egy párt, akkor hátha megváltozol.

2010. jan. 2. 00:00
 43/55 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem azért pontoznak le, mert ha jól megfigyeled, csak három önzetlen válasz van. Egy, aki eltörölné a gonoszságot (szerény személyem), egy, aki érintéssel gyógyítana minden beteg gyermeket és egy, aki a gyilkosságokat tűntetné el. A többi attól függetlenül, hogy valaki magának, vagy a családjának (gyerek, szülő, testvér, nagyszülő...) kíván valamit, akkor is összeföggésbe hozható saját magával, így tehát önös érdekek vezérlik, vagyis önző. Bár ez az én véleményem a lepontozás okait keresve, de hangsúlyozom, nem én pontozok lefelelé, se felfelé. Tehát ezt tudom elképzelni... Hogy valakinek ellenszenves, hogy valaki Kisbabát kíván világbéke helyett. Ezért helyesbítem a válaszomat: azt kívánnám, hogy soha ne legyen szükség a világon kívánságokra, mert minden tökéletes lenne, és nem lenne mit kívánni a filozófiai Utópiában.
2010. jan. 2. 01:19
 44/55 anonim ***** válasza:
65%
Pénz(elég lenne 5 milla).Hogy miért?Vennék egy kis házat,ahol lakom 800.000ft.Egy kocsi?,és egy baba akit fel tudnék nevelni.
2010. jan. 2. 10:25
 45/55 anonim ***** válasza:
55%

jó akkor most kívánjak világbékét? úúúú -_-"

Azt kívánnám, hogy a barátomnak legyen lehetősége velem maradni.

2010. jan. 2. 11:54
 46/55 anonim ***** válasza:
55%

Azt, hogy a családom/barátaim/szeretteim és én is egészségesek legyünk!

Az egészség a legfontosabb!

2010. jan. 2. 12:39
 47/55 anonim ***** válasza:
67%
Azt mondtam, SZERINTEM ezért pontoznak le... -.-' Tudtam, hogy ez lesz... rögtön lepontoztak, pedig csak felmerült bennem egy ötlet.
2010. jan. 2. 14:03
 48/55 anonim ***** válasza:
81%
Kit érdekel a pontozás? Én pl. soha nem pontozok, nem érdekel. Itt volt egy kérdés, amire válaszoltam, elolvastam mások válaszát is, és ennyi. Engem soha nem hatott meg, ha lepontoznak, sok embernek csak ez a szórakozása. Ha megfigyelitek, szinte egy 100%os válasz sincs itt, pedig itt nem számit, hogy mit válaszolsz.
2010. jan. 2. 14:38
 49/55 anonim ***** válasza:
87%
Azt kívánnám, hogy a világon minden ember tegyen naponta valami önzetlen dolgot. Bármi apróság megteszi. Sokkal jobb hely lenne a világ.
2010. jan. 2. 17:13
 50/55 anonim ***** válasza:
81%
Hogy korlátlanul tudjak szeretni.
2010. jan. 2. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!