Ha lehetne egy kívánságod, mi lenne az? Akár tárgyi, akár nem.
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 20:04
21/55 anonim válasza:
A barátomnak jöjjön rendbe az élete, és jöjjön rá, hogy rám mindig számíthat,és legyünk együtt nagyon boldogok. Ez egy volt,csak nem tudtam úgy megfogalmazni:)
22/55 anonim válasza:
Hogy többé ne legyen gonoszság a Földön.
23/55 anonim válasza:
sok pénz pl nyerjek a lottón, vagy találjak pár milliárd forintot
24/55 anonim válasza:
én nem tudom.. de egyik ismerösöm azt mondta, hogy "fáradhatatlanság" :) ezen érdemes elgondolkodni:)
25/55 anonim válasza:
Hogy végre legyen egy kisbabám!!Minden vágyam ez!
26/55 anonim válasza:
Egészséget az egész családomnak, ha az van minden van:)
27/55 anonim válasza:
Elcseréltem a motorom, de visszacsinálnám, mert nagyon hiányzik a régi.
28/55 anonim válasza:
Hogy soha ne legyen beteg a kisfiam, és hogy mihamarabb tudjak neki szülni egy kistesót, ha már a nővérkéjét elveszítette. :(
29/55 anonim válasza:
Újból 18 éves akarok lenni, hogy ne főiskolára menjek, hanem szakképzésre. A diploma egy nagy 0, főleg úgy, hogy minden második embernek van.
30/55 anonim válasza:
Azt5 kivánnám hogy anyukám ne legyen az alkohol rabja!Fogadja el a barátomat aki hüséges lesz és én és leszek neki a legfontosabb és nekem is ő!
És azt hogy soha ne legyen veszekedés!!
Bárcsak teljesülne de pénzt azt nem kérnék csak éppen amennyi kell mert az nem boldogit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!