Lányok, nők, akik nem szednek fogamzásgátlót! Mit tennétek, ha "becsúszna" a gyerek?
A párommal a minap beszélgettünk és megkérdezte, ha netán történne egy kis "baleset", akkor én hogy állnék a gyerekvállalás dologhoz? Mit mérlegelnék, mi alapján döntenék?
Kicsit váratlanul értek a kérdései, ennek ellenére azt gondolom teljesen jó, hogy ilyenekről is beszélget egy pár, mert fontos megismerni, a másik hogy vélekedik erről a nagyon fontos témáról.
Bevallom én úgy gondolom, hogy az egy dolog, mit válaszolnék most ezekre a kérdésekre, úgy hogy tudom, nem vagyok terhes, mint ha esetleg már a pozitív teszttel a kezemben állnék és ugyanezeket kérdezné.
Megtartsam, ne tartsam? Mik a szempontok? Anyagi, lelki körülmények. Kényes dolog ez.
Nekem alapvetően az a hozzáállásom, hogy nem szeretnék "becsúszott" gyereket, hanem legyen a gyermek várva várt egy jó kapcsolatban, ahol egy pillanatig sem merül fel az a kérdés, hogy megtartsuk-e. Tapasztalataim szerint, ahol véletlenül sikerült a terhesség, ott a döntő többség még a terhesség időszakát sem élte túl, mármint a kapcsolat.
Ki hogy vélekedik ezekről a dolgokról?
Nem (csak) a lanyunk szerencseje, hanem a mienk, ezert nevezem szerencsecsomagnak. :-)
1 evvel kesobbre volt tervezve, de mar a kapcsolatunk elejen tisztaztuk, ha becsuszik, marad! (akkor meg gyogyszert szedtem)
26os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!