Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos hogy csak nekem kell...

Jogos hogy csak nekem kell pénzt beadnom és a tesómnak meg nem?

Figyelt kérdés

Anyám minden hónapban kér pénzt tőlem hogy szálljak be a háztartás költségeibe, de a tesómtól semmit se kér.

Igaz hogy ő keveset keres mert alig van munkája de még pár ezer forintot se kell beadnia.

Ha reklamálok akkor azzal jön hogy mehetek albérletbe.

2014. jún. 2. 19:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Csak ismétlem anyukádat: ha nem tetszik, el lehet menni!

Ennyi pénzből SEHOL nem jönnél ki jobban! Örülhetnél, hogy egyáltalán így támogat ahelyett, hogy a testvéredre fújsz!

2014. jún. 2. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagy valami jó testvér...
2014. jún. 2. 19:52
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Anyuka azért jelképesen a tesótól is elkérhetne valamennyi pénzt, még ha csak egy ezrest, akkor is. Milyen már az, hogy az egyik gyerekemet lehúzom, a másik meg csak heverésszen otthon? Én anyu helyében rálépnék tesóra is, hogy tessék 7/5-ben dolgozni, mert előbb-utóbb ezzel a hozzáállással úgyis a szülők nyakán marad.
2014. jún. 2. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Ismertem ilyen családot. A barátnőm dolgozott, a pénz egy részét leadta, elvégezte a házimunka rá eső részét + a tesójára eső részét is, a tesó semmit de semmit nem csinált az égvilágon, dolgozni járt, de házimunka smafu (persze, ha tesó megcsinálja helyette is, akkor hülye lenne), pénzt leadni smafu, még ő kért kölcsön 40-50 ezreket, amit persze sose adott meg. Ja, és úgy nézett ki a dolog, hogy minden héten más faszit hordott fel, de anyuci nem lépett rá a kis kedvencére, tesó elköltözése után már rájött arra, hogy milyennek nevelte a lányát. A csaj most épp le tudott valakit akasztani a szögről, de kérdés, hogy meddig tűr majd neki a pasi, mert orrba-szájba csalja, és mindent meg kell neki venni, mert ha ne, megy a hiszti.
2014. jún. 2. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Mennyire súlyos a helyzet nálatok, kérdező?
2014. jún. 2. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát lépj le, hagyd őket, oldják meg az életüket, ahogy tudják.
2014. jún. 3. 07:30
 17/18 anonim ***** válasza:

en ennel kevesebbet kapok, 40 megy haza!

azert par ezret en a tesotol is kernek, persze ha suli melet diak melozik, az mas, de ha siman lusta akkor azert mas!

2014. jún. 3. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:
43%

Azért elég hiányos és egyoldalú a sztori, én a többi felet is meghallgatnám.

Az pedig teljesen lényegtelen, hogy jogos vagy sem. Ez a helyzet, ha nem tetszik, akkor elköltözhetsz. El tudok képzelni olyan esetet, ahol teljesen jogos, olyat is, ahol felháborítóan pofátlanság.

2014. jún. 3. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!