Hát én fel vagyok háborodva, hogy itthon kell töltenem a szilvesztert. Buli most nem lesz olyan, ahova el akarnék menni, így hát úgy terveztem, hogy elmegyek valami ingyenes koncertre a sok ember közé, de a szüleim nem engednek el, mert nemrég volt egy balesetem, ami után idegileg összeomlottam és most próbálok rendbe jönni. Már egészen jól megy, de 1 hónapja nem mentem emberek közé és ebbe fogok beleőrülni.
16/L
2009. dec. 31. 19:02
22/29 anonim válasza:
Mi is itthon leszünk, valószínűleg tv-zünk, filmezünk majd. Van egy 14 hós fiunk, így fel sem merült, hogy elmenjünk bárhová. Inni is maximum egy pohár pezsgőt fogunk de nem bánom, mert már kibuliztam magam. :-)
2009. dec. 31. 19:19
23/29 anonim válasza:
Chatelek és honfoglalózok, mert máshoz nincs kedvem.27L
2009. dec. 31. 19:23
24/29 anonim válasza:
Én itthon egyedül.
Barátnőmmel mentünk volna ismerőseihez, de délután visszamondta, mivel meghalt a nagyapja. Szóval most ő otthon családjával meg én is itthon. Sajnos nem tudok vele lenni pedig biztos szüksége lenne rám.
Szent este meg 39 fokos lázzal feküdtem, aztán januárra epeműtétre várok. Úgy látszik idén nekem ez jutott.
2009. dec. 31. 19:25
25/29 anonim válasza:
Én sem búslakodok csak azért mert itthon ünneplek a családommal. Lesz jövőre is szilveszter,kibírjátok ha egyszer nem mentek, majd mentek jövőre. Egyáltalán lenne ma vmi jó program ahova érdemes lenne menni?
2009. dec. 31. 19:37
26/29 A kérdező kommentje:
Itt nem vidéken lakok:S
2009. dec. 31. 19:38
27/29 anonim válasza:
" Meg amùgyis inkább énis megnézek egy horrorfilmet aztán alszom :)
Napközben olvastam, este filmet néztünk. Az évfordulót átaludtam :D
2010. jan. 1. 11:16
29/29 anonim válasza:
Én most szilveszterkor is otthon leszek, mint tavaly. Mondjuk nem együl, mert ott lesz unokatestvérem, meg tesóm, és azért otthon megünnepeljük. Szóval családdal leszek. Nincs kedvem elmenni sehova.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!