Ki mit csinál otthon szilveszterkor? És ha otthon maradsz miért?
nekem sincs kedvem elmenni sehova. Sok helyre hívtak de mivel 29-én volt a szülinapom, még mindig nyögöm a buli fáradalmait. Meg amùgyis inkább énis megnézek egy horrorfilmet aztán alszom :)
21/L
Engem is hívtak de én sem mentem...most valahogy nincs hozzá kedvem, amúgy is fáradt vagyok már vagy 3 napja 00:30 körül aludtam el és 9:00kor már keltem ×D de nem fogok aludni...tv-t nézek, elleszek. :D
L/13
Én mentem volna, de nem hívott senki, szerelmem meg kivételesen apjával lesz, hagy örüljön az öreg :))
Bár lehet, hogy jobb így egyedül, most kicsit olyan magányos kedvem van. Tv-zek, zenét hallgatok, majd később vízipipázok, sokáig pancsizok.. :)
14/L
Én itthon leszek, ülök a gép előtt, aztán alszok. Felesleges ide-oda járkálni, kedvem sincs. :D
17/L
csajok, aki unatkozik, írjon nekem mailt! :P
ha itthon maradnék (ami nem fog bekövetkezni) akkor tv meg laptop előtt ülnék és kockulnék. lesznek egész jó tv műsorok.
hívtak házibuliba is, de én discozást terveztem, és nem engedek a tervemből. :)
F/21
én a kutya miatt maradtam itthon, mert a lakásba nem tudom bezárni a méretei miatt, kinnt meg annyi nemnormális petárdás hülye gyerek rohangál, hogy nem mertem itthon hagyni :( meghát a válság :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!