Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit csinál otthon szilveszt...

Ki mit csinál otthon szilveszterkor? És ha otthon maradsz miért?

Figyelt kérdés
Sajnos nem hívott el senki buliba, Így hát itthon ülök és nem tudom mitcsináljak:( 16 L
2009. dec. 31. 18:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
engem sem hívott senki:(nincs nagyon barátom, ezért sem, aki van, az pedig nem bulizós:(mondjuk most ha hívtak volna se lenne nagyon kedvem:Da horrorfilmnézés jó ötlet:D az is igaz, hogy ugyanolyan nap ez, mint a többi...bár a következő év mindenkinek mást hoz:)
2009. dec. 31. 18:40
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

nekem sincs kedvem elmenni sehova. Sok helyre hívtak de mivel 29-én volt a szülinapom, még mindig nyögöm a buli fáradalmait. Meg amùgyis inkább énis megnézek egy horrorfilmet aztán alszom :)

21/L

2009. dec. 31. 18:41
 13/29 anonim ***** válasza:
91%

Engem is hívtak de én sem mentem...most valahogy nincs hozzá kedvem, amúgy is fáradt vagyok már vagy 3 napja 00:30 körül aludtam el és 9:00kor már keltem ×D de nem fogok aludni...tv-t nézek, elleszek. :D

L/13

2009. dec. 31. 18:47
 14/29 anonim ***** válasza:
83%
engem hivtak csomo helyre ebből szivesen el is mentem volna 1-2re. de szüleim nem engednek mert sztük rossz a társaság ahova én akarnék menni( a legjobb barátaim..)és nem biznak bennem eléggé. :( hátezvan. oda engednének ahova meg nem akarok menni:S most filmezek és egész este azt fogom:D jo annak akiknek jofejek a szülei :) 15l
2009. dec. 31. 18:50
 15/29 anonim ***** válasza:
83%

Én mentem volna, de nem hívott senki, szerelmem meg kivételesen apjával lesz, hagy örüljön az öreg :))

Bár lehet, hogy jobb így egyedül, most kicsit olyan magányos kedvem van. Tv-zek, zenét hallgatok, majd később vízipipázok, sokáig pancsizok.. :)

14/L

2009. dec. 31. 18:53
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos engem se hívtak sehova,de a legnagyobb gondom ,hogy minden barátnőmnek van pasija így meg úgyis folytonf eleslegesnek érzem magam.TVzek aztán kimegyek 11kor anyuval meg tesómmal koncertre.Ez van.18/L
2009. dec. 31. 18:54
 17/29 anonim válasza:
100%

Én itthon leszek, ülök a gép előtt, aztán alszok. Felesleges ide-oda járkálni, kedvem sincs. :D

17/L

2009. dec. 31. 18:55
 18/29 anonim ***** válasza:
70%

csajok, aki unatkozik, írjon nekem mailt! :P

ha itthon maradnék (ami nem fog bekövetkezni) akkor tv meg laptop előtt ülnék és kockulnék. lesznek egész jó tv műsorok.

hívtak házibuliba is, de én discozást terveztem, és nem engedek a tervemből. :)

F/21

2009. dec. 31. 18:59
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

én a kutya miatt maradtam itthon, mert a lakásba nem tudom bezárni a méretei miatt, kinnt meg annyi nemnormális petárdás hülye gyerek rohangál, hogy nem mertem itthon hagyni :( meghát a válság :D

20/L

2009. dec. 31. 19:00
 20/29 A kérdező kommentje:
ja én is bekellett hozzam a kutyát a kertből mert pár hülye gyerek bedobott pár petárdát a kertbe, aztán bevadult...:S
2009. dec. 31. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!