Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, a Nagyim kissé messze lakik tőlünk. Eddig olyan otthoni telefonunk volt, amivel bizonyos napszakokban ingyen lehetett beszélni, persze elég drága havidíjért. Most-spórolás miatt- másra váltottunk, amivel heti kb. 10-15 percet beszélhetnék Vele. Régen pedig heti 2x 20-25 percet is beszéltünk. Nagyon fontos nekem az a heti két alkalom,mivel így is ritkán látom Őt, és mindent jól meg tudunk beszélni. :(

Meg lehet esetleg úgy oldani,hogy veszek magamnak egy vezetékes telefont és arra választok valami olcsó csomagot. És ezt csak én használnám, és csak Vele beszélnék. Mobilja nincs, Ő nem tud minket hívni.

Kérlek adjatok ötletet,hogyan tudnék vele beszélni, kb. havi 1500 Ft-ot rá is szánnék a zsebpénzemből persze.

Köszönöm.

2009. dec. 31. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És,ha egy családtagod "kinőtt"mobilját neki adnád?És te hívnád?Akkor szerintem elég rá a pénzed.A nagyid boldog lehet,hogy vagy neki:-)
2009. dec. 31. 15:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Gondolod, hogy abból kijönnék? Mert itthon egy olyan mobil. Ezt még kiszámolgatom, köszönöm. :)

Igen,és én is boldog vagyok,hogy Ő van nekem. :)

2009. dec. 31. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jobb ötletem van.

Tessék a gyökerekhez nyúlni.Nagyon hosszú leveleket lehet írni,amit elvisz a posta.Ha meg éppen hiányzik,elő lehet venni és olvasgatni a sorait.

ha írsz neki,biztos meglepődik és örülni fog!

2009. dec. 31. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:
a mamának már rossz a szeme és remeg a keze.nézzél szét a neten, biztos találsz jó csomagot.
2009. dec. 31. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak egy tipp, ha össze tudod hozni, akkor jól járnál.

A Pannonnál van olyan, hogy havi 600-ért pannonon belül 5 perc után 0 ft. Szóval, ha neki is meg neked is pannonos szám lenne, akkor meg is van oldva, mert úgy 55 vagy 60 percet beszélhetsz egyhuzamban. :)

Lehet máshol olcsóbb, nézz utána nyugodtan a neten, hátha van még jobb ajánlat. :)

Én ezt akkor választottam mikor koleszos voltam és mindennap ennyit beszéltünk párommal, így aztán bőven maradt pénz a kártyámon. :)

2009. dec. 31. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
15.44:kifelejtetted,hogy szegény már nagyot is hall.Minek is telefon?
2010. jan. 1. 12:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm sokan válaszoltatok. Szóval, sajnos nem Pannonos hanem T-mobile-os vagyok,és az egész család az. :( A t-mobile-nál ilyesmi nincs?

A leveles jó ötlet,de tényleg nagyon remeg Nagyim keze, még ünnepekre is nehezére esik szegénynek írni.

Ha nem vagyok még 18 akkor is választhatok csomagot,és köthetek egyedül arra szerződést? Nem csak felnőttel lehetne? Köszönöm a további válaszokat. :))

2010. jan. 1. 18:29
 8/9 A kérdező kommentje:
A 17,13-as Pannonos válaszolótól kérdezném, hogy hol találok részletes leírást arról a csomagról amiről beszéltél? Gondolkodtam,hogy átmegyek Pannonhoz..
2010. jan. 1. 18:32
 9/9 anonim válasza:
a tmobilnális van ilyen csomag. Pontosan nemtudommi a neve, de levesz a kártyádról asszem 1800ft-ot, és ezért ha jol emléxem havi 10 órát tudsz beszélni ingyen:D.sztem megéri.
2010. máj. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!