Lesz ez valaha másképp? Nagyon el vagyok már keseredve.
Sziasztok.
Nem is tudom honnan kezdjem...nagyon el vagyok keseredve, főleg, hogy ünnepek vannak/voltak.Nincsenek barátaim, se sok ismerősöm:(Mindig mindenhol a "háttérben" voltam.Sokan kinevettek, semmibe vettek:(Úgy érzem, semmit sem érek...vannak persze jobb napok, amikor van egy kis önbizalmam...pályaválasztás előtt állok, mert most érettségiztem,felhoztam pár embernek, hogy szeretnék valamilyen művészeti területen tanulni, de csak mosolyogtak rajtam, hogy "ugyanmár, te és a művészet":(mintha semmire se lennék képes...tudjátok, sokszor úgy szeretnék sikeres lenni valamiben, hogy megmutassam azoknak, aki eddig lenéztek, hogy énis érek valamit, képes vagyok sokmindenre:(magányos vagyok:(még mások 100 sms-t kaptak karácsonyra vagy újévre, én addig csak egyet, kettőt, azt is azért, mert én küldtem sms-t nekik:(szerencsétlen vagyok, nehezen ismerkedem, sokszor beégek...stb.Persze ezt így pár mondatban nehéz leírni, hogy megértsétek...és nem akarom sajnáltatni magam, nem azért írtam le ezeket, csak szeretnék Tőletek segítséget kérni, hogy mit tehetnék vagy vannak-e mások is ilyen helyzetben?
Köszönöm aki elolvasta és válaszol nekem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!