Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz ez valaha másképp?...

Lesz ez valaha másképp? Nagyon el vagyok már keseredve.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem is tudom honnan kezdjem...nagyon el vagyok keseredve, főleg, hogy ünnepek vannak/voltak.Nincsenek barátaim, se sok ismerősöm:(Mindig mindenhol a "háttérben" voltam.Sokan kinevettek, semmibe vettek:(Úgy érzem, semmit sem érek...vannak persze jobb napok, amikor van egy kis önbizalmam...pályaválasztás előtt állok, mert most érettségiztem,felhoztam pár embernek, hogy szeretnék valamilyen művészeti területen tanulni, de csak mosolyogtak rajtam, hogy "ugyanmár, te és a művészet":(mintha semmire se lennék képes...tudjátok, sokszor úgy szeretnék sikeres lenni valamiben, hogy megmutassam azoknak, aki eddig lenéztek, hogy énis érek valamit, képes vagyok sokmindenre:(magányos vagyok:(még mások 100 sms-t kaptak karácsonyra vagy újévre, én addig csak egyet, kettőt, azt is azért, mert én küldtem sms-t nekik:(szerencsétlen vagyok, nehezen ismerkedem, sokszor beégek...stb.Persze ezt így pár mondatban nehéz leírni, hogy megértsétek...és nem akarom sajnáltatni magam, nem azért írtam le ezeket, csak szeretnék Tőletek segítséget kérni, hogy mit tehetnék vagy vannak-e mások is ilyen helyzetben?

Köszönöm aki elolvasta és válaszol nekem:)

2009. dec. 31. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy lány vagy?
2009. dec. 31. 14:24
 2/11 anonim válasza:
100%
mások is vannak ilyen helyzetben.. de én is kíváncsi lennék rá, hogy fiú-e vagy lány vagy.
2009. dec. 31. 14:30
 3/11 A kérdező kommentje:
azt még elfelejtettem írni, hogy nem tudom mi baj lehet a külsőmmel, de azt is érzem, hogy nem vagyok szimpatikus az emberek többségének, lehet, hogy nem jó helyeken járok...meg mondták már, hogy nem vagyok csúnya...de nem tudom, én nem érzem magam valami szépnek...nem kapok visszajelzéseket, hogy szép lennék, ismerkedni sem nagyon tudok, mert lehetőségem sincs rá, én mennék ide-oda de nincs kivel...nem tudok elindulni a változás felé így...:(és az is lemaradt, hogy lány vagyok...:)
2009. dec. 31. 14:30
 4/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok és 18 múltam:)
2009. dec. 31. 14:31
 5/11 Lerin válasza:
100%
Persze, hogy más is van ilyen helyzetben, de először is el kell hinned, hogy nem vagy kevesebb vagy értéktelenebb másoknál. Az ilyesmi a fejben dől el. Csak egy kis önbizalom kéne.
2009. dec. 31. 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is hasonló helyzetben voltam sajnos. Nagyon rosszul éreztem magam emiatt. Úgy éreztem senkinek se számítok. De miután bekerültem az egyetemre, és kollégista lettem minden megváltozott. Előtte nem mertem beszélgetni, ismerkedni másokkal, de ott nem volt más választásom és rájöttem, hogy ők is ugyanolyan emberek mint én. miért ne beszélgethetnénk. Bátrabb lettem és nyitottabb. Ne félj az ismeretlentől. sok sikert :)
2009. dec. 31. 14:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, kb. mintha rólam írtál volna, csak én már elmúltam 30.

Van egy nagyon fontos tanácsom a számodra, mert nem szeretném, ha ennyi idősen, mint én, még mindig ez lenne a gondod, és azon keseregj, hogy nincs senkid, és nem szeretnek. Nekem is voltak művészi ambícióim, álmodoztam, stb. És lemaradtam az álmoknál. Próbálj meg tudatosan felkészülni az életre, soha ne a jobbat keresd, mert ezzel elszalasztod a jót. Az, hogy álmodozol arról, hogy csodálnak, elismernek, egyrészt normális dolog, másrészt a kisebbrendűségi komplexusod váltja ki. Úgy érzed nem érvényesülsz az életben, nem szeretnek, ezért álmaidban a lábaid előtt hever mindenki.

17-18 évesen én is nagyon szép lány voltam, mégsem volt senkim, mert a fiúk csak messziről bámultak, egyszerűen senki nem mert közelíteni. Nővérem mondta nekem egyszer, olyan vagy, mint egy márványszobor, merev, hideg, ki mer így közelíteni hozzád?

Oldódj egy kicsit, még ha nehezen megy is, keresd az alkalmakat az életben, hogy mosolyoghass, egyre több ember fog köréd gyűlni.

Te egy nagyon kedves, érzelemgazdag lány vagy, ez ennyi sorból átjön, hidd el. Legyenek álmaid, de kompromisszumot kell kötnöd a valósággal, különben nem fog változni a helyzeted.

Kicsit úgy érzem, mintha tizenöt év előtti önmagamnak írtam volna üzenetet.

Szorítok Neked.

2009. dec. 31. 14:50
 8/11 A kérdező kommentje:
jajj annyira kedvesek vagytok:)jól esik, hogy vannak ilyen emberek, akik együttéreznek velem:)a könnyem is kicsordult...:)az az igazság, hogy próbáltam volna már változtatni a helyzetemen, beszélgetést kezdeményezni, ismerkedni, de valahogy sose sült jól el.És a sok kudarc miatt lettem visszahúzodó, és olyan ember, aki sokmindent nem mert/mer megtenni:(mondjuk most van bennem remény, hogy vége a középsulinak is és ha új környezetbe kerülök, majd lesznek lehetőségeim:)megpróbálom nem feladni:)és nagyon hálás vagyok a kedves szavakért, amiket írtatok:)
2009. dec. 31. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy tipp:ha szereted az önkéntes munkát(pl.állatmenhely),menj el segíteni,ott biztos tudsz majd beszélgetni az emberekkel,ismerkedhetsz,önbizalmat meríthetsz.A kolesz tényleg jó dolog,én is voltam annó, a lényeg,hogy ne várd az emberektől,hogy ők kezdeményezzenek,próbálj te is tenni értük,hidd el bejön.Szorítok!
2009. dec. 31. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam egy időben,aztán rájöttem hogyha sajnálom magam nem lesz jobb.Célokat tüztem ki magam elé,amiket véghez is vittem (ez lehet iskola,sport,müvészet bármi!!)Megnőtt az önbizalmam és szereztem ezátlal egy csomo barátot:)Mivel a kisugárzásom is pozitivabb lett,boldognak éreztem magam ,elhittem hogy nem vagyok roszabb másoknál ezt észrevette a többi ember is:) Barátot is hamar szereztem ezután:))))Amugy sokat segithet azis,ha (ez lehet hogy hülyeségnek hangzik,de nálam bevált) átrendezed a szobád,elmész vágatsz egy uj hajat magadnak, csinosabban kezdesz öltözködni..ezek apróságok de nagyon jól hatnak az önbizalomra:)
2009. dec. 31. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!