3 evokeletessen mukodo kapcsolat,semmi feltekenyseg szinte komolyabb veszekedes nem volt koztunk.
most egy honapja kb tobbet dolgozik reggel koran megy el es keson jon haza egesz nap egyedul vagyok.
amikor hazajon rendszeressen feltekenysegi jelenetet rendez! ki volt itt,ki hivott,hol voltal,mert voltal,mert vagy fent az emeleten,mert ez a ruha ven rajtad stb.olyan dolgok amik eddig eszebe sem jutottak.segitsetek nekem nem szeretnem ha tonkremenne a hazassagom es azt sem tudom hogy miert.igaz hogy sokat van tavol de volt ez igy mar maskor is sot olyan is volt hogy egy honapig nem volt ithol megsem merult fel semmi ijen .fogalmam sincs mi utott bele mar probalkoztam kedvesebb lenni de attol csak megjobban gyanut fogott.en 32 o 33 eves gyerek is van minden tokeletes lenne.tapasztalt asszonnyok segitseget kernem!vagy lehet hogy a buvos 3.ev?
Ha valami szokatlan történik, az sztem sohasem jó.
Tudod, van a mondás, miszerint a legjobb védekezés a támadás.
Én gyanakodnék.
2009. dec. 30. 23:39
3/13 anonim válasza:
Elsőre én egy 3. személyre gondolnék, az ő részéről. Korán megy, későn érkezik és féltékenykedik.. Ez így szokott kezdődni..
2009. dec. 30. 23:49
4/13 anonim válasza:
Ha ilyen nagyon sokat dolgozik,akkor a fáradtságtól kerülhetett ilyen idegállapotba,ami ezt hozta ki belőle.
De az is lehet,hogy ő maga szédült meg egy kissé és -legjobb védekezés a támadás-alapon jön a féltékenységi jelenetekkel.
Figyelj egy kicsit jobban oda rá,hogy melyik eset áll fenn.
Hány éve ismeritek egymást?
2009. dec. 31. 00:00
5/13 anonim válasza:
Megkerdezhetem, hogy milyen nemzetisegu a ferjed es hol eltek?
2009. dec. 31. 00:04
6/13 anonim válasza:
00:04 mi köze ennek bármihez is?
2009. dec. 31. 00:16
7/13 anonim válasza:
hát az, hogy ékezetek nélküli billentyűzetet használ
2009. dec. 31. 05:48
8/13 anonim válasza:
A féltékenységnek sok oka lehet. annak, hogy mi is tippelgessünk, nem sok értelme van. Az én feleségemet korábban megcsalták,ezért volt féltékeny, nem tudott bízni bennem se. Itt ész érvek nem használnak. Valahányszor féltékeny volt, olyan viták veszekedések amik most köztetek vannak, én mindig oda léptem hozzá, megfogtam a kezét vagy átöleltem, a szemébe néztem, és ezt mondtam: Nagyon szeretlek! Sosem tudnálak megcsalni, de ha megtenném, elmondanám neked! Évek kellettek mire teljesen meg tudott bízni bennem, de ma már ez nem probléma köztünk.
2009. dec. 31. 07:41
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy valakik mesélnek rólad kitalált eseteket - a legegyszerübb lenne, ha megbeszélnétek, hogy miért változott meg.
2009. dec. 31. 08:23
10/13 anonim válasza:
A leírtak mentális betegségre utalnak. (Nekem az anyukám került szinte szó szerint ilyen állapotba a túlhajszolt munkától.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!