Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Váltanál munkahelyet, ami...

Váltanál munkahelyet, ami jobban fizet de idegileg felőröl, csak azért hogy a "mostoha"fiadnak kifizessétek a jogosítványát?

Figyelt kérdés

A mostani munkahelyemen nem keresek rosszul, de arra nem elég, hogy a párom fiának a jogsiját is finanszírozzuk belőle. De imádok ott dolgozni, a kollégáim is kedvesek, remek a légkör.

Lenne egy másik munka, jövőhéten kezdhetnék. Több lenne a fizetésem, legalább 60 E ft-tal, de lehet hogy nem bírnám idegileg a stresszt, mint ahogy ott sokan nem bírják.

Párom szerint ha váltanék, őszre félre tudnánk tenni 160-180 ezret a fia jogsijára, plusz anyósék adnának még 20-30 E-t rá.

A nő akinek a helyére mennék, 2 hónapig bírta a kiképzést.

Ha én se bírom 2-3 hónapnál tovább, a mostani m.helyemre nem jöhetek vissza. Az sem biztos, hogy rögtön találnék állást.

Nem tudom, menjek e vagy sem.

Mennék is, mert tudom hogy a gyerek minden álma a jogsi, de valahol az egészségem többet ér.

2014. máj. 29. 09:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%
Itt a nyár, menjen el dolgozni a fiú, én is összegürcöltem anno a jogsiravalót. Nehogy már te készülj ki más kölyke miatt...
2014. máj. 29. 12:58
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A biztos és jó munkahelyet, ahol szeretek dolgozni nem hagynám ott! Akkor legyen meg később a jogsija a gyereknek!!!! Nehogy otthagyd!!!!!
2014. máj. 29. 13:15
 23/30 anonim ***** válasza:
94%
NEM! Miért nem megy a párod el máshová dolgozni, ahol több pénzt kap? Elvégre az ő fia...nem a tied. Vagy fizesse az anyja a gyereke jogsiját. Sőt! Fizesse a fiú! Nem kell mindent a szülőnek állni... Majd elmegy a gyerek melózni és megszerzi a jogsit. Ennyi.
2014. máj. 29. 13:52
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
NA aztán...egy jogsiért biztos nem...
2014. máj. 29. 14:10
 25/30 anonim ***** válasza:
89%
Ha a gyerek elmúlt 15 éves, akkor ha akarja a jogsit, menjen el nyári munkára. Azt a 60-80 ezer pluszt pont megkeresheti havonta.
2014. máj. 29. 22:16
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha azért kellene a pénz, mert a megélhetésünk függ tőle, vagy mert különben viszik a házat, akkor igen. Na de a gyereknek jogsira, nem. Keresse meg a rávalót.
2014. máj. 30. 07:03
 27/30 anonim ***** válasza:
80%

Biztos nem.

Ha lenne rá pénzem,örömmel segítenék a saját vagy apárom gyerekének,de a párod mostohafiáho neked ugyan mi közöd van?? Biztos önző szemét disznó vagyok,de eszembe nem jutna munkahelyet váltani más lusta kölyke miatt.

Menjen dolgozni nyáron,az nem jó neki? Amúgy én bpn lakokelég sokáig kerestem 2x is állást és biztosan állíthatom ,hogy itt 10ből 1-2 munkahelyre kérnek jogsit.Ahol vezetni kell .

2014. máj. 31. 11:05
 28/30 anonim ***** válasza:
83%
Ja bocs kicsit félreérttem:D szóval a párod fia.a véleményem marad ugyanaz,nem változtat semmin.
2014. máj. 31. 11:06
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ahhoz, hogy szeptemberig 160 ezret félretegyetek a pároddal, ahhoz mindkettőtöknek 20 ezret kell félretenni havonta. Ha ekkora kiesés egyáltalán feltűnik, akkor nem igaz a "nem keresek rosszul". A srác meg elmehet diákmelóra, vagy szerez először olyan állást, amihez nem kell jogsi (nekem is sikerült), aztán szedje össze a pénzt ő.
2014. jún. 3. 18:37
 30/30 anonim ***** válasza:

Történt azóta beszélgetés ez ügyben nálatok? Mi újság?

Merre laktok? Mezőgazdasági munkát simán talál a fiú, pl. címerezést. Ha van nyelvvizsgája ennél jobb állást is találhat nyári munka gyanánt. Legalább a felét fizesse ő, akkor még a fizetéséből is marad.

2014. jún. 4. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!