Váltanál munkahelyet, ami jobban fizet de idegileg felőröl, csak azért hogy a "mostoha"fiadnak kifizessétek a jogosítványát?
A mostani munkahelyemen nem keresek rosszul, de arra nem elég, hogy a párom fiának a jogsiját is finanszírozzuk belőle. De imádok ott dolgozni, a kollégáim is kedvesek, remek a légkör.
Lenne egy másik munka, jövőhéten kezdhetnék. Több lenne a fizetésem, legalább 60 E ft-tal, de lehet hogy nem bírnám idegileg a stresszt, mint ahogy ott sokan nem bírják.
Párom szerint ha váltanék, őszre félre tudnánk tenni 160-180 ezret a fia jogsijára, plusz anyósék adnának még 20-30 E-t rá.
A nő akinek a helyére mennék, 2 hónapig bírta a kiképzést.
Ha én se bírom 2-3 hónapnál tovább, a mostani m.helyemre nem jöhetek vissza. Az sem biztos, hogy rögtön találnék állást.
Nem tudom, menjek e vagy sem.
Mennék is, mert tudom hogy a gyerek minden álma a jogsi, de valahol az egészségem többet ér.
Biztos nem.
Ha lenne rá pénzem,örömmel segítenék a saját vagy apárom gyerekének,de a párod mostohafiáho neked ugyan mi közöd van?? Biztos önző szemét disznó vagyok,de eszembe nem jutna munkahelyet váltani más lusta kölyke miatt.
Menjen dolgozni nyáron,az nem jó neki? Amúgy én bpn lakokelég sokáig kerestem 2x is állást és biztosan állíthatom ,hogy itt 10ből 1-2 munkahelyre kérnek jogsit.Ahol vezetni kell .
Történt azóta beszélgetés ez ügyben nálatok? Mi újság?
Merre laktok? Mezőgazdasági munkát simán talál a fiú, pl. címerezést. Ha van nyelvvizsgája ennél jobb állást is találhat nyári munka gyanánt. Legalább a felét fizesse ő, akkor még a fizetéséből is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!