Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Váltanál munkahelyet, ami...

Váltanál munkahelyet, ami jobban fizet de idegileg felőröl, csak azért hogy a "mostoha"fiadnak kifizessétek a jogosítványát?

Figyelt kérdés

A mostani munkahelyemen nem keresek rosszul, de arra nem elég, hogy a párom fiának a jogsiját is finanszírozzuk belőle. De imádok ott dolgozni, a kollégáim is kedvesek, remek a légkör.

Lenne egy másik munka, jövőhéten kezdhetnék. Több lenne a fizetésem, legalább 60 E ft-tal, de lehet hogy nem bírnám idegileg a stresszt, mint ahogy ott sokan nem bírják.

Párom szerint ha váltanék, őszre félre tudnánk tenni 160-180 ezret a fia jogsijára, plusz anyósék adnának még 20-30 E-t rá.

A nő akinek a helyére mennék, 2 hónapig bírta a kiképzést.

Ha én se bírom 2-3 hónapnál tovább, a mostani m.helyemre nem jöhetek vissza. Az sem biztos, hogy rögtön találnék állást.

Nem tudom, menjek e vagy sem.

Mennék is, mert tudom hogy a gyerek minden álma a jogsi, de valahol az egészségem többet ér.

2014. máj. 29. 09:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyek 80%-ban le van kakkantva, hogy van-e jogsid vagy nincs.
2014. máj. 29. 10:40
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,hogy nem váltanék biztosat bizonytalanra.Menjen el dolgozni nyáron a gyerek,tegyen félre amennyit tud.

Tudom drasztikus dolgot fogok írni,de ha friss jogsisan lesz vele valami akkor az lesz,hogy bezzeg ha nem mész át másik helyre,hogy meglegyen rá a pénz akkor ez nem történik meg a gyerekkel.Szóval ha a gyerek saját maga megkeresi a rávalót vagy a saját anyja /apja ad rá pénzt ám legyen de így semmiképp.

2014. máj. 29. 10:42
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, a fiú is megkeresheti magának.
2014. máj. 29. 10:44
 14/30 anonim ***** válasza:
68%
110ezer már rég kevés a jogsihoz. Én épp most teszem le és minimum 170ezer.
2014. máj. 29. 10:47
 15/30 anonim ***** válasza:
68%
Én is ezt akartam írni, én két éve tettem le de akkor sem volt meg 150 ezerből.
2014. máj. 29. 10:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem váltanék munkahelyet, mert ahogy írod, hiába a jó fizetés, bizonytalan a kimenetele. Szerintem maradj, maximum csúszik a jogsi, amibe belehalni a gyerek nem fog, menjen és keressen diákmunkát most nyáron, hogy tudjon ő is félretenni..
2014. máj. 29. 10:53
 17/30 Őszödi Ferenc ***** válasza:
100%

Megint gonosz leszek, de a mostoha fiadnak nincsen "igazi" apukája, vagy anyukája (a "párodon" kívül), akit le tudna húzni a fiatalember, ha már a diákmunka büdös?

"tudom hogy a gyerek minden álma a jogsi" - az álmainkért tenni is kell

"de valahol az egészségem többet ér" - az mindennél többet ér

2014. máj. 29. 11:09
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem váltanék állást se saját, se mostoha gyerek kedvéért, sőt senki kedvéért se, csak kizárólag ha én akarom, ha én bevállalom magam miatt a több stresszt a magasabb fizetésért cserébe.

Továbbá tényleg jó ha van valakinek jogosítványa és még jobb ha ezt a szülők tudják finanszírozni, azonban ha ez nem megy, akkor nem kell minden áron megtenni, mert a jogsi mégiscsak luxus. Ha nincs rá keret, majd az érintett elmegy dolgozni, félreteszi a pénzét és kivárja az időt, mire összegyűlik a rávaló.

2014. máj. 29. 11:46
 19/30 anonim ***** válasza:
76%

Munkaügyi központban dolgozom már pár éve, és tényleg alapfeltétel a "B" kategóriás jogosítvány.

szvsz.: akkor lenne értelme, ha még autót is adtok alá, mert a munkakeresésnél akinek szükséges a jogsi, az az üzletkötői munkakör, és társai... és most ezt nem rosszindulatból írtam, félre ne értsd. Inkább azért mondja a srác, hogy ezzel majd jobban fog tudni elhelyezkedni, mert az álma, és akarja. De az egészséged valóban többet ér, és ha nem váltasz (ne is, inkább a biztos legyen!!) nehogy lelkiismered furdalásod legyen, csak azért, mert nem tudtad teljesíteni a kívánságát. Arról van szó, hogy keressen diákmelót, ő is tegyen félre és igen is járuljon hozzá a jogsiához.

2014. máj. 29. 11:59
 20/30 anonim ***** válasza:
72%
Elírtam bocsánat: tényleg !NEM! alapfeltétel a jogosítvány.
2014. máj. 29. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!