Ez csak átmeneti állapot? Másnál is előfordult ilyen?
Nem tudom elviselni a férjem. Nehéz vele egy légtérbe lenni. Idegesít ahogy viselkedik. Nem tudom megfogalmazni, de akármit csinál, az sose jó.
Ha mosogat, szerintem, pazarolja a melegvizet. Ha főz - nem tud főzni - sokszor elrontja az ételt, pl odaégeti, elsózza, a pörköltben nyers marad a hús stb. Ezerszer elmondtam neki mit hogyan kell, erre a reakció, maradjak csendben mert ezt ő is tudja. Aztán mehet az étel a szemetesbe. Próbált süteményt sütni, nem jól vált mértékegységet (g és dkg), ezért vagy túl sokat tesz valamiből vagy túl keveset.... Aztán persze próbálja korrigálni, aminek a vége egy ehetetlen sütemény. (írtam neki puskát, hogyan kell dkg-ról g-ra váltani stb.)
A mosógépbe csak bedobálja a ruhákat, nem nézi meg a zsebeket, vagy a nagyon koszos melós göncöt nem válogatja a szét az én fehér, sárga és világos rózsaszín felsőimtől. Átlagban havonta 2-3 pólómat kell kidobni, mert összemossa valamivel. A fehérneműt még foltosan is tudom hordani, de a pólót nem. A mosógépet rosszul állítja be, nem figyel rendesen hogy van a "jelzés". (felültöltős mosógépünk van, be van állítva a program és a hőfok, csak be kell kapcsolnia és elindítania, tehát 2 gombnyomás...)
Bevásárlásnál nem nézi meg a szav.időt, vagy hogy van e olcsóbb de hasonló termék. Rányúl arra aminek a legszebb a csomagolása. Simán megveszi azt is, ami nem kell, csak mert akciós. Havonta több mint 10 e ft-t dob ki az ablakon :(
Fel szeretné újítani a lakást (albérlet), mert már csúnyák a falak, fessük ki a szobákat, konyhát. Nem telik rá, de majd inkább nem eszünk.
Van egy kisfia (nem tőlem), akit szeret, de néha úgy érzem nem tud vele mit kezdeni. Ad neki enni, megfürdeti, hozza-viszi oviba ha kell, de itt ki is merül. Nem elég felelősségteljes, nem tud a gyereknek parancsolni, szórja a pénzt, pedig nincs sok. Fűt-fát beígér a gyereknek, de a nincsből nem lehet megváltani a világot.
Nem akar változtatni (van adóssága amit vonnak tőle, plusz van egy másik amit mi utalunk hogy csökkenjen), ha lehetne venné fel a hiteleket egymás után. Persze a meglévő személyi hitelét "nem tudja" mire költötte, elfelejtette. Akkor még nem voltunk együtt mikor felvette. Mondtam , legalább füllentené azt, hogy akkor volt kicsi a gyerek, neki vett ezt meg azt (babakocsi, kiságy stb.)
Gyereket szeretne tőlem, de a heti 4 fociról nem mond le. Valahol megértem, hogy "jár neki" a kikapcsolódás, de ha szülnék gyereket, nekem nem járna semmi? Csak 7/24ben az anyaság?
Állandóan telefonálgat, persze vezetékesről. Amikor meg kijön a számla, kérdőre von, hogy ki hívott mobilt.
Az ágyban nem figyelmes,az az "ajtóstól a házba" típus, amit én utálok.
Ha beszélgetünk, nem artikulál rendesen, nem nyitja ki a száját, soha nem értem mit mond. Persze ilyenkor én vagyok a süket, nem vele van a baj. Telefonban egyáltalán ne értem mit mond, erre azt mondja "nem szeret kiabálni". Nem is kell, de nyissa ki a száját, hogy a hangok rendesen kijöjjenek.
Lenne lehetősége munkát váltani, hogy többet keressen. Nem akar, mert akkor kevesebb ideje lenne a gyerekre. Ezt is megértem, de akkor foglalkozzon is vele. Vigye/vigyük el a játszótérre, kirándulni, olyan programokra ami nem kerül pénzbe. Á, azt nem. El van a gyerek a tv meg számítógép előtt is. Persze, sokkal kényelmesebb így neki.
Én jelenleg is majdnem 50 E-rel többet keresek mint ő, de ez sem elég.
Kicsit fúj a szüleimre, de ha segítség kell akkor a szüleim a mintaanyós és mintaapós... Az ő szülei nem élnek már.
Az exe (kisfia anyja) dróton próbálja rángatni, amit nem hagy, de rajtam vezeti le a feszültséget.
Nem meri azt mondani a nőnek, hogy nem,mert akkor megharagszik és nem jöhet többet a gyerek. (Ami ugyebár nem így van)
Egyszer kértem tőle, hogy cseréljenek hétvégét, mert olyan lelkiállapotban voltam (haláleset a családban, tehát nem sima rossz kedv), hogy egyedül, illetve a gyerek nélkül szerettem volna lenni. Otthon sírdogálni stb.
Nem lehet, mert az ex megsértődik. Persze ha neki van programja, a párom azonnal beleegyezik a cserébe. Nekünk minden programot le kell mondjuk, soha nem tervezhetünk semmit, mert az ex tuti bekavar. Párom meg hagyja.
Hirtelen ennyi a bajom a párommal.
Eddig igazából én értem haza előbb, most ő. Emiatt tűntek fel a dolgok. Fáradtabb, ingerlékenyebb vagyok.
Beszéltünk erről, azt mondta nem tud változtatni.
Leginkább azok miatt haragszom, amin egy kis odafigyeléssel tudna változtatni....
Nézzük:
- elvált férfi, gyerekkel (minden nő álma)
- tele adóssággal (a gáláns hódító)
- nulla felelősségtudattal
Hát engem nem érdekel, mit csináltok, egyet kivéve: ne szülj gyereket!
Egy hazassag (kapcsolat) sikere csak a feleken mulik de van egy par alap.
Elfogadas na ez neked nics
elvarasok nelkuli szeretet -ezt sem latok
masik hibainak elnezese -ezt sem latom
masik tiszteletben tartasa es tisztelete - ez sincs meg ahogy szamon kered rajta a mult tartozasait eszmeletlen tiszteletlen egy ferfit nem lehet igy kezelni
Szallj ki mert ebbol nem lesz semmi ne akarj gyereket.
ui nekem a pasi szimpi szerintem aranyos lehet ahogy heti 4x focizik a haverokkal
Néha persze előfordul, hogy az ember hirtelen rádöbben mennyi rossz tulajdonsága van a párjának. De amíg azok apróságok, és együtt tudsz/lehet vele élni addig nincs gond. De te tényleg csak a hibát látod ebbe az emberbe. Szereted őt egyáltalán?
Jót tenne nektek ha a gondjaitokat megbeszélnétek, és ezt neki is elmondanád, h pl. mire vágysz.
Az én vőlegényem is pazarolja a vizet mosogatás közben :D de ennél sokkal nagyobb hibát nem tudnék találni benne. PErsze vannak hibái, de ezeket elnyomják azok a tulajdonságai amikért szeretem.
Te már nem szereted a párdoat.
Most kérlek ugyanennyi jót is írj róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!