Elmondjam ezt a fiamnak vagy tartsam meg magamban?
A fiam dolgozik a menyem pedig nem!
Ma volt lent a kis menyem és közölte velem hogy a fiam nem igen tud spórolni ha marad egy kis pénz állandóan elszedi tőle, és nem tud gyűjtögetni hogyha hirtelen kell valamire akkor nincs tartalék.
A fiam külföldön dolgozik és arra értette hogy nagyon nagy lábon él olyankor, na és a lényeg az hogy most már azt mondta hogy azt fogja csinálni hogy mindenre amit vesznek (mert jelenleg építkezés/felújítás folyik) pár ezerrel többet fog mondani!
Igazság szerint ismerem ezt a dolgot de épp az ellenkezőjét, nekem a férjemnek állandóan kevesebbet kellett mondani, pl ha vettem egy cipőt 4.000ftért azt mondtam hogy 2.500ft volt.
Nem tudom mit tegyek, miért pont nekem mondta el?Nagyon nagy a súly ezáltal rajtam.
Én elmondanám és fordított helyzetben is elvárnám.
Nagyon jó érzés lenne, hogy amikor csalódok a szerelmemben, ugyanakkor anyukámban is csalódnom kéne mert mind a ketten átvertek.
Legyen már annyi az anyámban, hogy nem asszisztál ahhoz hogy hülyét csinál belőlem valaki (tök mindegy, hogy ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!