Mondjam el anyának hogy barátom van? (lent)
Azért, nem biztos, hogy nem fog sokáig tartani, az más kérdés, hogy egy 24 éves ffi mit akar egy 16 éves lánytól - a d.gáson kívül -, mert (már megbocsáss) nagyon semmit nem tudsz nyújtani neki - mondjuk 5-6 év múlva már más lenne a helyzet. Mindegy, nem ez a lényeg, legyetek boldogok, amíg tart.
Anyudnak meg bátran mondd el, szerintem nem fogja leharapni a fejed (én legalábbis nem tenném, próbálják meg, annyi, hogy figyelmeztetném a lányomat a korkülönbségből adódó problémákra).
Attól mert korkülönbség van nem jelenti, hogy nincs kapcsolat se. 1 rokonom 15 évvel idősebb férfihez ment hozzá, sokan ellenezték meg mondták neki, de szerette és 26 év után van 2 gyerek boldogan teljes örömben megvannak.
6-os! Elnézést a "bevallani" kifejezésért, én se tartom "bűnnek" a korkülönbséget....egyáltalán nem. Előtte a "mondani"-t írtam én is.
Sajnálom, hogy rosszul használtam a kifejezést ebben a szituációban! Viszont én például nemcsak a bűn bevallására használom ezt a szót - ahogy sajnos a körülöttem lévőktől tanultam - , hanem egyszerűen egy sima esemény esetében is.
(#1 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!