Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el anyának hogy...

Mondjam el anyának hogy barátom van? (lent)

Figyelt kérdés
Ő idősebb(16/L,24/F),sokáig nem tudtuk mi legyen a korkülönbség miatt,főként ő,de szeretjük egymást.Anya már rákérdezett egyszer hogy együtt vagyunk-e,és azt mondta akkor hogy őt nem zavarja,csak mondjam el,nem kell letagadni,de akkor még nem voltunk együtt,csak nagyon jóban.Várjak,hátha újra rákérdez,vagy magamtól mondjam el és ha igen,hogyan? Legalábbis szerintem fura úgy hogy mondjuk csöndben ülünk/másról beszélünk és beközlöm hogy már együtt vagyok XY-val.

2014. máj. 27. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért, nem biztos, hogy nem fog sokáig tartani, az más kérdés, hogy egy 24 éves ffi mit akar egy 16 éves lánytól - a d.gáson kívül -, mert (már megbocsáss) nagyon semmit nem tudsz nyújtani neki - mondjuk 5-6 év múlva már más lenne a helyzet. Mindegy, nem ez a lényeg, legyetek boldogok, amíg tart.

Anyudnak meg bátran mondd el, szerintem nem fogja leharapni a fejed (én legalábbis nem tenném, próbálják meg, annyi, hogy figyelmeztetném a lányomat a korkülönbségből adódó problémákra).

2014. máj. 28. 13:01
 12/14 anonim válasza:

Attól mert korkülönbség van nem jelenti, hogy nincs kapcsolat se. 1 rokonom 15 évvel idősebb férfihez ment hozzá, sokan ellenezték meg mondták neki, de szerette és 26 év után van 2 gyerek boldogan teljes örömben megvannak.

2014. máj. 28. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen 26 év után,de azért a mai tinik messze le vannak maradva értelmi érettségben a 20-30 év ezelőttiektől.
2014. máj. 28. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:

6-os! Elnézést a "bevallani" kifejezésért, én se tartom "bűnnek" a korkülönbséget....egyáltalán nem. Előtte a "mondani"-t írtam én is.

Sajnálom, hogy rosszul használtam a kifejezést ebben a szituációban! Viszont én például nemcsak a bűn bevallására használom ezt a szót - ahogy sajnos a körülöttem lévőktől tanultam - , hanem egyszerűen egy sima esemény esetében is.

(#1 voltam)

2014. máj. 28. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!