Mindíg a kiestesó van elkényeztetve?
Figyelt kérdés
18/f vok, és van 1 L/13 éves kishugom. Azt vetem észre hogy neki minden el van nézve, ő mindent megkap, minden csak 1 szavába kerül, a szüleimnek furt nyalakodik.A házimunka elvileg őrá is tartozik, de mindíg minden énrám marad, a dorgálásokat is én kapom stb. Nálatok is így van ez? Lehet ezen változtatni? A családi beszélgetéseket már ne írjátok mert abból már rengeteg volt, és eredménytelenül.2009. dec. 30. 15:58
11/16 anonim válasza:
Nálunk is, és pároméknál is fordított a helyzet, mert az idősebbik testvér lett elkapatva, de nagyon, és a kisebbet fogták erősen.
12/16 A kérdező kommentje:
A 19:59 es 17/ L Gratula. Szépen megfogalmaztad :) ügyes vagy, nagyából nálunk is ez a helyzet. Ha van kedves írj 1 @ . :)
2009. dec. 30. 21:29
13/16 anonim válasza:
Általában mivel ők a kisebbek. Egyébként sztem is rendezz nagyjelenetet, vagy egyezz meg anyukáddal/tesóddal h hetente legalább 1x takarítson. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Hát takarítani takarít csak mindent félbehagy. Szerintem nekünk nagytesónak ösze kell tertanunk :D
2009. dec. 30. 22:50
15/16 anonim válasza:
De ugye nem csinálod meg helyette? Mert akkor az még neki jön jól, és úgy veszi majd, h neki sosem kell majd semmit, ő mindent meg kap ingyen.
Bár 13 éves gondolom azért már nem ilyen éretlen. Nem bírod tényleg megbeszélni vele? 13 évesen már meg kell h értse h nem csinálhatnak meg mindent helyette.
16/16 anonim válasza:
Mi négyen vagyunk testvérek, de nálunk sosem volt elkényeztetés. (én vagyok a legidősebb) Szerintem egyik normális családban sincs ilyen gond.
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!