Valami vélemény? (lent)
16f vagyok, és a bnőmmel néhány napmúlva féléve hogy együt vagyunk, nem szoktunk veszekedni egyeltalán...csak akkor hogyha buliról van szó...bnőmnek van egy baráti köre, akik tele vannak 18-20éves srácokkal, akik téll jó fejek, nem is az a gondt...csak ha szóba jön a bulli... akk mindig össze veszünk, mert én annyira nem szeretek bulizni, mert az a közösség azért még új nekem,és nem ismerem annyira őket, és el is megyek bnőmmel partyzni, de egy idő után besokalok(3-4óra elteltével), és akk már így rá kérdezek nála hogy nem akarsz lelépni, menjünk vagy valami...itt még nincs is balhé...ki megyünk, haza kísérem minden ok...és akk megszokatm kérdezni, hogy haragszike vagy valami...akk még nem...aztán másnap meg kezdődik a veszekedés, hogy én elrángattam a buliból...(nem mondja így konkrétan, de érződik h mit akar mondani)...mit csináljak?...segítsetek...köszi
az idióta kommenteket lécci hanyagoljátok..köszi

Hát, gondolom, a bnőd társasági ember, te pedig nem,.
De te is megismerhetnéd a többieket, hátha v.melyikkel közös nevezőre jutsz..
Azt a pár alkalmat igazán kibírhatod. De később? Ha ennyire különbözőek vagytok?
Persze, ha amúgy minden ok., akkor rendben.
Megértelek egyébként. Semmi nem untat jobban a zsongásnál, a felszínes, véget nem érő csevegésnél.(ha arról van szó.)

Neha engedd el a baratnodet egyedul bulizni.
Mondd meg a baratnodnek, hogy 4 ora a haverjaival neked boven elegendo.
Neha menjetek el a te ismeroseiddel is, ne csak az o haverjaival.
Neha ne menjetek el bulizni.
Ha nem valtozik a helyzet, hagyd ott es keressel masik lanyt. Van boven.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!